Kalem kamerayla yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Kalem kamerayla yakalandılar
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 09, 2012 11:19

GÜVEN Timleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kadınların artan şikayetleri üzerine metro, metrobüs ve alışveriş merkezlerinde çalışma başlattı. Küçük kameralarla kadınların görüntülerini kaydeden bir kişi ile ve kadınlara cinsel organını gösteren bir şüpheli suçüstü yakalandı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, metro, metrobüs ve alışveriş merkezlerinde kadınların artan şikayetleri üzerine geniş çaplı araştırma başlattı. Şikayetlerin yoğun olarak yaşandığı yerlerde dolaşan 16 sivil polis memuru, kısa süre içinde iki şüpheliyi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

TACÄ°ZCÄ°LER KALEM KAMERAYLA YAKALANDI / WEB TV

KALEM ÅžEKLÄ°NDEKÄ° KAMERAYLA GÖRÃœNTÃœLEMİŞ  Â

Carousel Alışveriş Merkezi’ndeki yürüyen merdivende bir kişinin sürekli inip çıktığını belirleyen polis, merkeze karı - koca kılığındaki iki sivil polis memurunu gönderdi. Şüphelinin mini etek giyen kadınları elindeki kalem kamerayla görüntülediğini fark eden polisler, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Kartaltepe Polis Merkezi’ne götürülen zanlı N.Ö.’nün üzerinde yapılan aramada 2 adet otomobil anahtarı görünümlü mini kamera daha ele geçirildi.

Yapılan incelemede kameralarda 20 farklı kadına ait görüntüler olduğu, şüphelinin kameraları internet üzerinden satın aldığı belirlendi. Zanlının ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul ettiği öğrenildi.
   Â
METRO TACÄ°ZCÄ°SÄ° YAKALANDI

Çalışmalarını yoğunlaştıran Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, metroda kadınlara cinsel organını gösteren Y.D.’yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Eyüp Polis Merkezi’ne götürülen zanlının, Sultanahmet’te bir otelin restoranında çalıştığı, 3 gün önce işine son verildiği öğrenildi. Zanlı Y.D.’nin Merter’den metroya bindiği, taciz ettiği 3 kadın tarafından da teşhis edildiği belirtildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!