SAP, 'teknoloji fırtınası'nı Anadolu’ya taşıdı

Güncelleme Tarihi:

SAP, teknoloji fırtınasını Anadolu’ya taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 12:33

SAP Türkiye, ilkini Gaziantep Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirdiği “Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacak Şirketler Zirvesi” ile Anadolu’nun büyük sanayi şehirlerinde teknoloji fırtınası estiriyor.

Haberin Devamı

Zirve, Anadolu’nun dev sanayi şehirlerindeki önde gelen şirketlerin yöneticileri ve şirket sahiplerine teknoloji odaklı sunduğu vizyonla, Türkiye’nin büyüme hedefine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yeni TTK’ya uyumluluk, daha hızlı iş süreçleri ile rekabet avantajı yaratan teknolojiler, pazarda üstünlük sağlayacak stratejiler gibi konularda iş dünyasıyla buluşma ve bilgi edinme fırsatı yaratan zirveden ilk yararlananlar ise, Gaziantep’in önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri oldu.

SAP'nin liderliğinde gerçekleştirilen "Türkiye'yi Geleceğe Taşıyacak Şirketler Zirvesi"nin ikinci ayağı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) himayelerinde 13 Haziran tarihinde Bursa'da düzenlenecek ve ardından Anadolu'nun farklı şehirleri ziyaret edilecek.

Haberin Devamı

Dünyanın lider kurumsal uygulama yazılımları sağlayıcısı SAP, “Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacak Şirketler Zirvesi” etkinlikler serisini başlattı. Anadolu’nun dev sanayi şehirlerine getirdiği teknoloji odaklı vizyonla Türkiye’nin geleceğine yönelik ayrı bir öneme sahip zirvenin ilk ayağında Gaziantep iş dünyası bir araya geldi.

Gaziantep Sanayi Odası öncülüğünde 6 Haziran Çarşamba günü The Anatolian Hotel’de düzenlenen zirveyi, Gaziantep’in önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve şirket sahipleri takip etti. Yeni Türk Ticaret Kanunu’ndan tüm iş kollarında kazandırdığı hız, esneklik ve rekabet avantajı ile şirketleri öne geçiren mobil çözümlere kadar farklı konuların ele alındığı zirvede, moderatörlüğünü Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar’ın yaptığı “Geleceği Konuşuyoruz” temalı bir panel ve 4 farklı oturum gerçekleşti.

Bölgeye sinerji kazandıracak bir bilgi paylaşım ortamı yaratıldı
Şirketlerin iş dünyasında hızlı kararlar alabilmesinin yenilikçi teknolojiler ile gerçekleşeceğine inanan SAP, bu zirvede Gaziantep’teki firmaların yöneticilerini teknoloji ve iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya getirdi. Yerel SAP müşterilerinin kendi başarı hikayelerini anlattığı zirvede ABH, Bizcon, MBIS ve Medyasoft gibi SAP çözüm ortakları da katılımcılarla bilgi alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

Yeni Türk Ticaret Kanunu’na yönelik olarak düzenlenen özel bir oturumla ise, şirketlerin Yeni TTK’ya uyum sağlamak için yapması gerekenler ve SAP çözümlerinin bu çerçevede sunduğu değerler katılımcılara aktarıldı. Bunun yanı sıra günümüzün rekabetçi iş dünyasında mobilite ve iş zekası gibi konuların şirketlere sunduğu avantajlar da zirvede işlenen diğer başlıklar arasında yer aldı.

Gaziantep Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile birlikte zirvenin açılışını yapan SAP Türkiye Satış Direktörü Haluk Tekin şunları söyledi: “Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacak Şirketler Zirvesi’nin ilkini, Anadolu Kaplanlarının başkenti Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız.

Haberin Devamı

Günümüzde pek çok şirketin bir saat içinde bir ulusal kütüphanenin yüzlerce katı büyüklüğünde veri ürettiği ve 2013’te dünya çapındaki çalışanların %35’inin işlerini mobil cihazlarla yapacağı gerçeğinden hareketle, Anadolu’nun büyük sanayi şehirlerinde bir teknoloji hareketi başlatmak istedik. Bugün dünya devleri arasındaki pek çok şirket zamanında bu vizyonu görmüş ve Gaziantepli şirketler gibi geleceğine, yani teknolojiye yatırım yapmıştı. Amacımız Anadolu’nun önde gelen kurumlarını her türlü değişime ve yeniliğe hazırlamak. Kurumlar için teknolojinin güç demek olduğu bir zamanda, bu zirvenin büyük önem taşıdığına inanıyorum.”

Anadolu Kaplanları dünya devlerinin teknoloji sırlarını öğrenecek
İş ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinin ve Türkiye’nin farklı bölgelerindeki şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacak Şirketler Zirvesi” etkinlikleri yıl boyunca farklı şehirlerde devam edecek. Gaziantep’in ardından Bursa ve sonrasında diğer illerde düzenlenecek etkinlikler ile toplantılara konuşmacı olarak katılacak uzmanların şirketlere teknolojiden daha fazla değer elde etmeleri için yön göstermesi ve bir tartışma platformu oluşturularak bilgi paylaşım ortamı yaratılması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Zirve, dünyanın dev şirketlerinden yerel KOBİ şirketlerine iş dünyasının peşinden koştuğu yeni teknolojiler, rekabette öne geçirecek stratejiler, yeni kanun ve uygulamalara uyumluluk gibi konularda Anadolu Kaplanlarına önemli bir bilgi ortamı yaratacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!