"Kaybettiğim maçı iyi oynayamadım"

Güncelleme Tarihi:

Kaybettiğim maçı iyi oynayamadım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2012 15:02

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, İstanbul'da 18 ülkeden 32 sporcunun katılımıyla yapılan ve dün sona eren 69. 3 Bant Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın her yönüyle iyi geçtiğini söyledi.

Uğur Kurugöllü, Türkiye'ye gelen yabancı konukların organizasyondan memnun kaldıklarını, şampiyonanın, Avrupa Bilardo Konfederasyonları Birliği (CEB) ile ilişkiler açısından da son derece başarılı bir organizasyon olduğunu kaydetti. Kurugöllü, “Sportif açıdan da başarılı geçtiğini düşünüyorum. Tabi biz en azından 2 sporcumuzu finallere taşımak isterdik ancak şanssızlık nedeniyle olmadı. Yine de bronz madalya ile şampiyonayı kapattık” diye konuştu.

Samsun'da eylül ayında Dünya Artistik Bilardo Şampiyonası'na ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Kurugöllü, “Orada da hedefimiz 2 sporcumuzu finale taşımak ve mutlaka madalya kazanmak olacak” dedi.

Çoklu: “Ülkemizde de Avrupa Şampiyonu olmak isterdim”

Turnuvada bronz madalyada kazanan Murat Naci Çoklu ise altın madalyayı kaçırdığı için üzgün olduğunu söyledi. Turnuvanın kendisi için iyi geçtiğini dile getiren Çoklu, “Yarı finalde kaybettiğim maçı iyi oynamadım. Pozisyonlarda da şanssızdım. O yüzden üzgünüm. 2004'te Avrupa şampiyonu olmuştum. Ülkemizde de Avrupa Şampiyonu olmak isterdim. İnşallah başka turnuvalarda bunu telafi edeceğim” diye konuştu.

Murat Naci Çoklu, bu başarısıyla dünya sıralamasında 14. sıraya yükseldiğini belirterek, “Eylül ayında Porto'da düzenlenecek Ferdi Dünya Şampiyonası var. En prestijli turnuvamız. İnşallah buradan ülkemize bir madalya getiririm” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!