İleri dönem kart borcunu ‘güven’ ve ‘derman’ ile yeniden taksitlendirecek

Güncelleme Tarihi:

İleri dönem kart borcunu ‘güven’ ve ‘derman’ ile yeniden taksitlendirecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2012 00:00

HSBC bankası, Advantage kredi kartı için başlattığı ‘Güven’ ve ‘Derman’ ürün paketleriyle limit aşımının önüne geçip, ileri dönem kredi taksitlerini 18 aya kadar yeniden taksitlendirme imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Advantage kart için geliştirdikleri sistemle tüketicilerin borç derdine derman olmayı hedeflediklerini anlatan HSBC Bireysel Bankacılık Genel Müdürü Taylan Turan, “Borç eriten ‘Derman’ ile hem dönem içi harcamaları hem de ileri dönem taksitleri yeniden taksitlendirme olanağı sunarken, ‘Güven’ paketiyle de kart sahibini harcamaları konusunda SMS ile bilgilendireceğiz” dedi. HSBC Advantage’ın yeni dönemde farklı avantajlarla kredi kartı pazarına hareket katacağını vurgulayan Turan, “Kredi kartlarında yüzde 5.5’lik bir pazar payına sahibiz. Bu sistemle 2 ay içinde 150 bin yeni müşteriyi yakalayarak, pazar paymızı yüzde 6’nın üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Turan ayrıca, HSBC olarak bireysel kredilerini bu yıl yüzde 40 oranında artıracaklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Borcu 18 ay taksitlendirecek

İleri dönem borçları taksitlendirmeye imkan tanıyan yeni sistemleri sayesinde taksitleri taksitlendirme imkanı sunduklarını anlatan HSBC Bireysel Bankacılık Pazarlama Grup Başkanı Yapıncak Erkan ise şu bilgileri verdi: “İleri dönem borçları yüzde 1.89’luk sabit faiz oranı ile 18 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuyoruz Bu sayede müşteri taksitlerini yeniden taksitlendirerek ödeme planını yeniden oluşturabiliyor. Bunun için sadece 15 lira işlem ücreti alacağız. Ayrıca müşteri belirlediği bir limiti aştığında bankamız tarafından haberdar edilecek. Aynı uygulamayı kullanıcının ek kartları için de uygulayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!