40 milyar dolar yönetiyor ama o da gaz yedi

Güncelleme Tarihi:

40 milyar dolar yönetiyor ama o da gaz yedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2012 12:21

Malezya Havayolları, Malezya Telekon ve Axiata gibi 40 milyar Dolarlık dev şirketlerin bulunduğu uluslararası Khazanah’ın direktörü Azman Mokhtar Kalamış’ta polisin sıktığı gaza maruz kaldı.

Haberin Devamı

 

Türkiye’de en son Acıbadem grubunu alan ve kendiside sıkı futbol hayranı olan Malezya sultanı ve Malezya başbakanının baş danışmanı olan Azman Mokhtar ekibiyle birlikte dün akşam Kalamış Kazancılar Restaurant’ta merak ettiği Fenerbahçe Galatasaray maçını seyretti. Fenerbahçe taraftarlarıyla polis arasında yaşanan olaylar sırasında sokaklara sıkılan gazdan etkilenerek bir süre masasını terk etti.

Üzerine giydiği Fenerbahçe formasıyla maçı izleyip taraftarların çoşkusuna katılan Azman Mokhtar çevreye sıkılan gazın etkisi geçince masasına oturup çayını yudumladı. Beraberinde Türkiye’den mihmandarlar , danışmanları ve yakın korumaları olan Moktar sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olurken " Çok güzel bir gece oldu. İnsanların coşkusu ve takımlarına bağlılığı çok hoş." dedi. Azman Mokhtar olayların yatışmasından sonra ekibiyle birlikte Kalamıştan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!