Şenol Güneş de Bağdat Caddesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş de Bağdat Caddesinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 16:06

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bağdat Caddesi'nde açılışa katıldı.

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneler Grubu'nun Bostancı'da açtığı merkezin açılışında bordo-mavili teknik adamın yanı sıra Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, tiyatrocu ve sinema oyuncusu Metin Akpınar ve çok sayıda davetli yer aldı.
/images/100/0x0/55ea72cff018fbb8f880a143


Tesisin açılışının ardından yaptığı açıklamada, futbolculuk yıllarından kalma bel ağrısı sıkıntısı bulunduğunu belirten Şenol Güneş, “Kadıköy'e, caddeye, insanlığa en büyük hizmet diye düşünüyorum. Benim de uzun süredir bel ağrısı rahatsızlığım olduğu için yakın zamanda tedavi yerim burası olur diye düşünüyorum. Bana futbolculuk yıllarımda 'bırak' diyen doktorlar bile olmuştu. Biz 20 sene futbol oynadık. Ama ağrılar hala devam ediyor. Onları gidermek için tekrar buraya geleceğiz” diye konuştu.

Güneş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bu akşam Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak şampiyonluk maçıyla ilgili soruya ise “Her şey güzel olsun” cevabını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!