Kampüs talihlisi Murat Boz'la tanıştı

Güncelleme Tarihi:

Kampüs talihlisi Murat Bozla tanıştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2012 15:17

Sabancı Baharı’ndaki Tasarım atölyesinde en iyi t-shirt’ü tasarlayan Kampüs talihlisi, Murat Boz’la tanışma fırsatını yakalıyor.

Haberin Devamı

Hürriyet Kampus ve Power Türk medya sponsorluğunda gerçekleştirilen; 5 farklı üniversitede gündüz ve gece aktiviteleriyle tam bir festival havasında geçen “Sabancı Baharı 2012”nin ilk durağı İzmir 9 Eylül Ünivsersitesi’ydi. Baştan sonra içeriğini gençlerin facebook üzerinde tasarladığı “Sabancı Baharı”na katılan gençler; gündüz aktiviteleri çerçevesinde düzenlenen çeşitli atölyelere katılırken, akşam da son dönemlerin en popüler şarkıcısı Murat Boz’un şarkılarıyla eğlendiler. Festival alanında düzenlenen t-shirt tasarım yarışmasının birincisi olan Kampüs talihlisi Gizem Önürme isimli öğrenci konser sonrasında Murat Boz’la tanışarak onunla sohbet etme ve fotoğraf çektirme şansını elde etti.

Yoğun bir katılımın olduğu ve izleyicilerin Tınaztepe Kampüsü’nün girişine kadar uzadığı konseri 60 bine yakın genç izledi. Murat Boz, özel Sabancı Baharı performansında yaklaşık iki saat sahnede kaldı ve şarkılarını onbinlerle birlikte söyledi.  Sabancı Baharı 2012’nin bundan sonraki durağı Ankara Üniversitesi olacak.

Haberin Devamı

Gençler çikolata yapıp, uçurtma uçurdu

Kültür-Sanatla eğlenceyi biraraya getiren Sabancı Baharı 2012, her sene olduğu gibi bu sene de üniversitelerde düzenlenen diğer festivallerden farklı olarak gençler tarafından tasarlandı. Yapılan oylamaya göre belirlenen gündüz aktivitelerinde Çikolata Yapım Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Uçurtma Atölyesi, Tasarım Atölyesi, Müzik Atölyesi, Oyun atölyesi, Karaoke, Hazine Avı, Pro Evolution Soccer (PES) turnuvaları, Guitar Hero, Nintendo Wii gibi eğlenceli oyunlar ile öğrenciler farklı bir gün geçirdiler.

Sabancı Baharı’nda Murat Boz fırtınası

Sabancı Baharı 2012’nin tüm duraklarında Murat Boz sahne alacak. Özel bir konserle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Boz, beş üniversitede gençlere en popüler şarkılarını söyleyecek. Murat Boz’un yanı sıra ünlü DJ’ler Emin Mataracı, Funky-C ve Ahmet Portakal da çok özel performanslar sergileyecekler.

Sabancı Baharı 2012 İzmir’den sonra 11 Mayıs’ta Ankara Üniversitesi, 14 Mayıs’ta Antalya Akdeniz Üniversitesi, 16 Mayıs’ta Konya Selçuk Üniversitesi ve 18 Mayısta da Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Tüm gençlere açık ve ücretsiz olan “Sabancı Baharı”nın tüm duraklarında Murat Boz konser verecek.

Haberin Devamı

Kampüs Meet & Greet devam edecek

Hürriyet Kampüs sponsorluğunda her üniversitede bir talihli öğrencinin Murat Boz’la konser sonrasında tanıştığı, sohbet edip fotoğraf çektirebildiği Meet & Greet faaliyeti, önümüzdeki günlerde Sabancı Baharının sürdüğü tüm fakültelerde devam edecek.

HÜRRİYET KAMPÜS'ÜN ANA SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!