Türk şirketin yeni hedefi İtalya Ligi

Güncelleme Tarihi:

Türk şirketin yeni hedefi İtalya Ligi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2012 13:13

2006 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nin ana sporluğunu sürdüren Arçelik A.Ş.'nin uluslararası markası Beko, Almanya, Rusya ve Litvanya'nın ardından şimdi de Avrupa'nın bir başka basketbol ülkesi ile sponsorluk görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Spor yatırımlarını son 10 yılda giderek artıran ve özellikle basketbola verdiği destekle dikkat çeken Beko, sponsorluklarına bir yenisini daha ekliyor.

2006 yılında Türkiye, 2009 yılında Almanya, 2010 yılında Rusya ve son olarak geçtiğimiz kasım ayında Litvanya basketbol liglerine ismini veren Beko'nun, önümüzdeki yıldan itibaren İtalya Ligi'nin resmi sponsoru olmak için ligin yöneticileri ile görüştüğü ortaya çıktı.

GÖRÜŞMELER YAPILDI AMA KARAR  YOK

İtalya basınında da yer alan haberlerin ardından ulaştığım firma yetkilileri, konuyu değerlendirdiklerini ifade ederek, İtalya Basketbol Ligi yönetimi ile görüşmelerin yapıldığı ama henüz bir anlaşmanın yapılmadığı belirtildi.

2009 FIBA Asya Basketbol Şampiyonası (Çin), 2009 FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası (Polonya) ana sponsorlukları ardından, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası (Türkiye) Presenting sponsoru olan Beko,  2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın 'Presenting Sponsor'luğunu da üstlenmişti.

www.twitter.com/hkoyuncuoglu

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!