Ünlü sunucu ve halasına koca dayağı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü sunucu ve halasına koca dayağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2012 09:36

Gittikleri bir yemek davetinde TRT'de spiker eşi Serra Karaçam ile tartışan Eyüp Özgüç'in eve döndükten sonra da kavga devam edince gürültü nedeniyle aşağıya inen eşinin 60 yaşındaki halası Neşe Han'ı hastanelik ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz dönem milletvekilliğine aday adaylığını koyan ancak listeye giremeyen Başbakanlık müfettişi Eyüp Özgüç geceyi karakolda geçirdi. İfadesi alınan Özgüç serbest kaldı. Hastaneye kaldırılan Han ise vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alındı. Sunucu Serra Karaçam'ın hem kendisine hem de halasına şiddet uygulayan eşinden şikayetçi olduğu öne sürüldü.

 

KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİ

 

Sabah Gazetesi'nden Gülcan Demirci'nin haberine göre, geçtiğimiz cuma günü sunucu Serra Karaçam ile eşi Eyüp Özgüç davetli olarak Metin Şentürk'ün yatına akşam yemeğine gitti. İki yıllık evli ve bir çocukları olan çift, bilinmeyen bir nedenle yatta tartışmaya başladı. Gecenin sonunda eve dönen çift, yolda tartışmaya devam etti. İstanbul Üsküdar'daki evindeki hizmetçilerin kapıyı geç açmasına sinirlenen Özgüç kapıyı kırarak içeri girdi ve eşi ile kavga etmeye devam etti. İddiaya göre Özgüç eşini bu sırada darp etti. Gürültüler üzerine, üst katta yaşayan ve eski bir milletvekili olan babasını ziyarete gelen hala Neşe Han, yeğeninin dairesine indi. Kapıyı açık gören Han, zile bastı. Eyüp Özgüç'e, "Ne oluyor ne bu kavga" diye sordu. Ancak yumruklandı. Aldığı darbelerle yere yığılan Han bayıldı. Halasını kanlar içinde gören Karaçam ise polisi ve ambulansı aradı. Han hastaneye kaldırıldı.

 

Haberin Devamı

KOLDA KIRIK VE MORLUKLAR

 

/images/100/0x0/55eae895f018fbb8f89e6b06
Olay yerine gelen polislere direnen ve eşine tehditler savuran Özgüç geceyi karakolda geçirdi. İfadesi alınan Özgüç daha sonra serbest bırakıldı. Polise, halası Han'ı eşinin dövdüğünü söyleyen Serra Karaçam, kendisinin de can güvenliğinin olmadığını belirterek şikayetçi oldu. Han, aldığı darbeler sonucu sol kolunda birden çok kırık olması nedeniyle ameliyata alındı. Kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda morluklar ve yırtıklar bulunan Han, bir süre daha tedavi altında tutulacak. Annesini döverek hastanelik eden Özgüç'ün cezalandırılmasını isteyen kızı Melike Yıldız, "60 yaşındaki annemizi öldüresiye döven kuzenimizin eşinden şikayetçiyiz. Yaşlı bir kadına böyle davranılması insanlık dışı. Bir de bu kişi Başbakanlık müfettişi. Başbakanımızın kadına şiddet konusunda ne kadar hassas olduğunu bilerek sesleniyoruz. Bu konuya duyarlı davranacağından hiç şüphemiz yok" dedi.

 

Haberin Devamı

Kolundaki kırıklar nedeniyle ameliyat olan eşin başucundan bir dakika dahi ayrılmayan Mehmet Han ise "Annesi yaşındaki bir kadını bu hale sokan kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Bu olayı Başbakanımıza kadar götüreceğim" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!