Acı çektirmekte sorunum yok

Güncelleme Tarihi:

Acı çektirmekte sorunum yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2012 00:00

Miss Turkey 2011 birincisi Melisa Aslı Pamuk, GQ Türkiye mayıs sayısının radarına takıldı.

Haberin Devamı

 Tomris Giritlioğlu’nun yeni dizi projesi için seçilen Pamuk, Audrey Hepburn gibi bir stara dönüşen zarif ve narin bir aktrisi canlandıracak.

Hollanda’da 13’ünde oyunculuğa, 14’ünde modelliğe başlayan Melisa Aslı Pamuk, 17’sine geldiğinde kısa ömrüne iki kariyer ve bir dönüm noktası sığdırmış genç yeteneklerden: “Oyunculuk da yapmak istiyordum, modellik de. Neticede İstanbul’a gidip okumaya karar verdim.”
Diş hekimliğiyle estetik cerrahi arasında gidip gelip psikoloji okumakta karar kılıyor. Estetiğe ilgisiyse baki: “İnsanları güzelleştirmek istiyorum çünkü.” Doğal olarak bu tür operasyonlara da karşı değil: “Gerekiyorsa yaptırırsın. Bazı takıntılarım var. Burnumu beğenmiyorum mesela. Korkmasam yaptıracağım.” Korkuyorsa nasıl bir estetik cerrah olacaktı? “Acı çektirmekte bir sorunum yok, yeter ki ben acı çekmeyeyim.”

Haberin Devamı

“BU ŞİŞKONUN BURADA NE İŞİ VAR?” DEDİLER
Birincisi olduğu Miss Turkey 2011 öncesinde kamp vesilesiyle bir ay 15 kız bir eve kapanıp yaşamışlar. Bu kulağa fazla heyecanlı gelse de Melisa aynı fikirde değil: “İlk hafta sakin geçer. Sonra hafiften didişmeler başlar. Kıyafet için birbirine giren kızlar bile olur.”
Boşuna Melisa’yı bir kız kavgasında hayal etmeyin. Gayet cool, hep sakin, her zaman suskun kalabilmiş. Ta ki “Bu şişkonun burada ne işi var?” lafına kadar... Yarışma sırasında dört, sonrasında bir dört kilo daha vermiş. Melisa’ya göre kilolu insan güzel olmaz diye bir kural yok: “Sabah kilo vermen lazım diyorlar, akşam paket paket McDonald’s yolluyorlar eve. Anlamış değilim.” Tek sorumlu McDonald’s olmayabilir. Zira yemek yapmayı da, yemeyi de çok seviyor.

BİN LADİN’İN ÖLDÜĞÜNÜ 3 HAFTA SONRA ÖĞRENDİM
Bir sabah Türkiye’nin tescilli en güzeli olarak uyanmak nasıl bir his? “Garip. 10 hafta dünyadan kopmuş, bir eve kapatılmışım. Bin Ladin ölmüş, üç hafta sonra haberim oldu. Nişantaşı’na çıktım. Kalabalıktan korktum, eve döndüm. Bir süre evden çıkmadım.”
Miss Turkey sıfatıyla Brezilya’da katıldığı Kainat Güzeli yarışmasından “Makyajsız yüz güzeli” ödülü ve bir tutam global dedikoduyla dönmüş: “Kahvaltıya abiye kıyafetle inen Rus kızları görmeniz lazımdı.”

Haberin Devamı

EYLÜLDE EKRANDA
Melisa Aslı Pamuk için sırada eylülde ekrana gelecek yeni Tomris Giritlioğlu projesi var: “Bir film yıldızının hikâyesi olacak. Audrey Hepburn gibi zarif ve narin bir aktrisin, herkes tarafından tanınan bir stara dönüşünü anlatacak.”
                                                                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!