Işıl ışıl Ebru GündeÅŸ

Güncelleme Tarihi:

Işıl ışıl Ebru Gündeş
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 30, 2012 01:00

Ebru Gündeş, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Ünlü şarkıcı Rihanna ve Katy Perry’nin de benzerlerini giydiği led elbiseyle sahneye çıktı.

Haberin Devamı

KONSERDEN FOTOÄžRAFLAR

Ebru GündeÅŸ, cumartesi akÅŸamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Altı ay önce doÄŸum yapan ve kısa sürede eski formuna kavuÅŸan ÅŸarkıcının sevenlerine renkli bir sürprizi vardı. GündeÅŸ, Zuhair Murad elbisesinin üzerine giydiÄŸi, 1000 adet led lambalar kullanılarak elde dikilen kostümle hayranlarının karşısına çıktı. 100 metrekare led kullanılarak kurulan ekranın içinden sahneye çıkan GündeÅŸ, büyük alkış aldı. Sahne kulaklığının üzerini de pırlanta taÅŸla kaplatan sanatçı, gecenin ilerleyen saatlerinde Elie Saab marka bir elbise giydi. Gündeş’i dinlemeye gelen 2 bin 500 kiÅŸi arasında eÅŸi Reza Zarrab ile yakın arkadaşı ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan da vardı.Â

Ebru Gündeş, hayranlarına yeni albümünün mayıs sonunda çıkacağını müjdeledi. Rihanna, Lady Gaga ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü yıldızlar da şovlarında led elbiseler kullanmıştı.

Haberin Devamı

 
                                                      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!