Okan Kurt’un güvercini

Güncelleme Tarihi:

Okan Kurt’un güvercini
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2012 00:00

Her yıl düzenlenen Demet Akalın Düğün Töreni’nin bu yıl ki kazananı Okan Kurt oldu

Haberin Devamı

Demet Akalın’ın evlilik festivali, Silivri’nin yoğurt festivaliyle yarışır. Ama ünlü sanatçı adeta kendisini alaya alanlarla dalgasını geçercesine 23 Nisan’da Okan Kurt’la nikah masasına oturdu. Evlilikleri dillere destan olan Akalın, bu seferki düğününü 23 Nisan’a denk getirerek Twitter ahalisinin bol espri üretmesine de sebep oldu. Şimdi burada artık klişeleşen esprileriyle Twitter ahalisi mi, yoksa eşek şakalarıyla Demet Akalın mı daha baydı inanın karar veremedim.
Nihayetinde insanların mutluluğu, mutsuzluğu bizi bağlamaz o nedenle ben evliliğe ya da bu hafta sosyal medyayı yıkıp geçen boşanmaya dair pek bir şey söylemek istemiyorum. Neticede insanların da ürünler gibi son kullanma tarihleri olduğuna inananlardanım, ha tabii tarihi geçmiş bir şeyin küfünü alıp yola devam etmek de mümkün, onun kararı da bizi değil ancak iki kişiyi bağlar.
Benim tüm bu süreçte güldüğüm tek şeye değinecek olursam... Demet Akalın’ın kayınvalidesi Yıldız Kurt’un geline ithaf ettiği maniyi söylemem mümkün: “El çinçini, çinçini / Öpem ağzının içini / Sefa geldin, oğlumun güvercini” Yahu bunu değil kayınvalidem, sokakta biri dönüp bana söyleyecek olsa, neden böyle bir şey dedi diye hayatı sorgularım. Hadi bari Kurt’a cevaben bir mani de benden gelsin; “Uykum gelince esnerim / Damda kuzu beslerim / Ben anamın bir kızı / 10 bilezik isterim.”

Haberin Devamı

GELİNLİĞİ BÜYÜK YAPTIRSAYDI SENEYE DE GİYERDİ

* ilkeraksulu: Demet Akalın gelinliği bir beden büyük yaptırsaydı bari, seneye de giyer!
* acimasiztweet: Demet Akalın düğün sonrası “Bu ne biçim damat, siyah beyaz..! Paramı geri istiyorum” der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar...
* Zeheka: Memleketin yarısı Sedat Peker’in yeğeni, diğer yarısı da Demet Akalın’ın kocası.
* MRTTVL: Serdar Ortaç’ı kumar alışkanlığı, Demet Akalın’ı da evlenme merakı bitirecek; demedi demeyin.
* Kirlikedi: Demet Akalın bugün evleniyomuş, umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikah masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.
* ufukarica: Demet Akalın yeni albümü Okan Kurt’u Çırağan Sarayı’nda tanıttı.
* Rapunzelll: Düğünden sonra kına gecesi yapan Demet Akalın’ın yarın nişanı, ertesi gün isteme merasimi, ondan sonraki gün de eşiyle tanışması bekleniyor.
* ikincisayfa: “Seneye kiminle evleneceksin?” diye soran kadın takipçisine Akalın, “Ebenle” yanıtını verdi.
* Kirlikedi: Dünyaya Demet Akalın’ın kuzeni olarak gelmediğimize şükretmeliyiz bence, her sene bi çeyrek takmaya can mı dayanır lan? Yazık o akrabalara.
* burrakhan: Her yıl düzenlenen Demet Akalın Düğün Töreni’nin bu yıl ki kazananı Okan Kurt oldu.
* begumugurlu: Allah çirkin şansı vermesin Demet Akalın şansı versin.

Haberin Devamı

Susuzluk her şeydir, yobazlık hiçbir şey

Afyon Valiliği’nce alınan bahtsız karar, Twitter gündeminin bu haftaki son bombasıydı. Twitter’da ailecek kararın sebebinin bir miktar afyon olduğunu düşündük ama neticede bu ülkemizde önce küçük illerde ortaya çıkan ve yavaş yavaş büyük şehirlere de sıçrayacak olan ılımlı yasakların tek sebebi olamazdı. Kendilerince ‘çevreyi rahatsız’ etmemek adına aldıkları bu ufak tefek kararlar için söylenecek tek şey var; bırak dağınık kalsın paşam. Ha unutmadan ekleyeyim; susuzluk her şeydir, yobazlık hiçbir şey…

AH O SON DUBLEYİ İÇECEKTİK

* hakankoksal: Ben Afyon-5’i bekliyorum. Onda el ele gezenleri taşlama aplikasyonu da varmış.
* fayntenks: “Ah, o son dubleyi içecektik” -Afyon halkı
* resulertas: Afyon Valisi ne içiyorsa asıl onu yasaklamak lazım. Belli ki iyi kafa yapıyor.
* istiklalAkarsu: Kentte su içmeyi de komple yasaklıyorum, içip içip sağa sola işiyor pis herifler! (Afyon Valisi)
* ardaerdik: Afyon’da içkinin yasaklanmasındaki ironiyi gören Ordu Valisi de askerliği yasaklamaya hazırlanıyormuş..
* NaferErmis: Afyon Valiliği kadınların çanta taşımasını yasaklarsa kapkaç sorununu da çözebilir. Bunu da mı biz söyleyelim artık!
* Grkm: Çirkin vali yoktur az votka vardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!