İTO'dan müşteri servisi

Güncelleme Tarihi:

İTOdan müşteri servisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2012 13:43

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş " 24 Nisan'dan itibaren Yenişehir ile Konak arasında ücretsiz müşteri servisi uygulaması başlatıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 bin 500 İTO üyesinin faaliyet gösterdiği İzmir Yenişehir Ticaret Merkezi'ne büyük önem verdiklerini belirten İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “İçinde pek çok çarşı, site, iş merkezi bulunduran Yenişehir Ticaret Merkezi; gıda, inşaat, hırdavat, nalburiye, elektrik-elektronik, temizlik, tıbbi malzeme, matbaa, iş makineleri gibi sektörlere ev sahipliği yapıyor. Bir milyon ürün çeşidini, uygun fiyat, toptan ve perakende sayısız seçenekle bulmak mümkün” dedi. Yapı marketler kadar güçlü hatta daha avantajlı bir potansiyele sahip olan Yenişehir Ticaret Merkezi'ndeki üyelerinin ticaretini geliştirmek için “Yenişehir Ticaret Merkezi Ticareti Canlandırma Projesi’ni uygulamaya başladıklarını belirten Demirtaş, şöyle konuştu:
“Bu konuda uzun süredir devam eden çalışmalarımız var. Geçtiğimiz günlerde de yine Yenişehir'de üyelerimiz ile bir araya gelerek sorunları, talepleri, tekrar görüştük. Üyelerimizin taleplerine göre çalışıyoruz, projemizi şekillendiriyoruz. Çarşının potansiyeli büyük ama İzmirlilere bunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Bunun için Yenişehir Ticaret Merkezindeki ticari hayatın canlandırılmasına yönelik bir tanıtım filmini hazırlattık. 24 Nisan'dan itibaren yerel kanallarda film bir ay boyunca gösterilecek. Bu tanıtımı gazete ve billboard ilanları ile de destekleyeceğiz. Ayrıca çarşıya İzmirlilerin kolay ulaşımı için de yine Odamız tarafından ücretsiz müşteri servisi uygulamasını başlatıyoruz. Deneme seferlerine başlayan bu servis 24 Nisan-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında Konak-Yenişehir Ticaret Merkezi güzergahında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Verim alınırsa devam edeceğiz.”
Yenişehir'deki üyelerinin mekânsal sorunları da olduğunu, onları çözmek için de çeşitli projeler yürüttüklerini belirten Demirtaş. “Yerel yönetimler ve diğer kamu kuruluşları ile devamlı görüşüyoruz. Yenişehir Ticareti Canlandırma Projemiz bundan sonra da devam edecek. Gerek toptan gerekse perakende alışveriş yapmak isteyen İzmirlileri, binlerce ürünü en uygun koşullarda alabilecekleri Yenişehir Ticaret Merkezi'ne davet ediyorum” dedi.

Servis güzergahları İTO'nun organize ettiği Yenişehir Ticaret Merkezi Ücretsiz Müşteri Servisi; 10.00, 12.00 ve 14.00 saatlerinde Konak'tan, 11.00, 15.00 ve 16.00'da ise Yenişehir Ticaret Merkezi'nden kalkarak ring seferlerini gerçekleştirecek. Konak'ta ilk yolcu alış ve son durağı Yeni Karamürsel Mağazası’nın yanı olan servisin güzergahları ve belirlenen duraklar şöyle:

Haberin Devamı


Konak - Yenişehir Ticaret Merkezi İstikameti ( BİNİŞ Noktaları )1- YKM Önü
2- Fevzi Paşa Girişi ( Türk Telekom Karşısı )
3- Fevzi Paşa Bulvarı ( Metro İstasyonu )
4- Fevzi Paşa Bulvarı ( PTT Otobüs Durağı Yanı)
5- Basmane Garı (Yıldız Spor Tesisleri Önü)
6- Türk Telekom'un oradan Yenişehir Merkezine Giriş
7- İnşaatçılar Çarşısı
8- Ege Ticaret Merkezi
9- Gıda Çarşısı
10- İnşaatçılar Çarşısı
Yenişehir Ticaret Merkezi - Konak İstikameti ( BİNİŞ Noktaları )1- İnşaatçılar Çarşısı
2- Ege Ticaret Merkezi
3- Gıda Çarşısı
4- İnşaatçılar Çarşısı
5- Türk Telekom'un oradan çıkış.
6- Fevzi Paşa Bulvarı ( PTT Karşısı )
7- Fevzi Paşa Bulvarı ( Metro İstasyonu )
8- Fevzi Paşa Bulvarı ( Türk Telekom Binası Önü)
9- Konak Vapur İskelesi Otobüs Durağı
10- YKM Önü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!