"Bu kupayı başkanımız Aziz Yıldırım'a armağan ediyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Bu kupayı başkanımız Aziz Yıldırıma armağan ediyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2012 00:19

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Yasemin Merçil, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu kupayı başkanımız Aziz Yıldırım'a armağan ediyoruz” dedi.

Fenerbahçe'nin, Play-Off Final Serisi 4. maçında Galatasaray Medical Park'ı 96-86 yenerek, şampiyonluk kupasını kaldırdığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Merçil, “Basketbol takımımız bu zorlu süreçte inandığımız ekiplerden biri. Çok mutluyuz. Bize inanan herkese teşekkür ediyoruz. Her kulvarda bizi destekleyen taraftarlarımıza hediyemiz olsun. Başkanımızın yanından geldim buraya. İnanarak, bu maçı kazanacağımızı konuştuk. Bu işin pazar gününe kalmamasını istedi. Bu kupayı başkanımız Aziz Yıldırım'a armağan ediyoruz” diye konuştu.

Özsoy: “Tek eksiğimiz Aziz Yıldırım”

Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Semih Özsoy ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kadın basketbol şubesinde emeğinin çok olduğunu dile getirerek, “Şampiyonluğu başkanımıza armağan ediyoruz. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu şampiyonluk istikrarın sembolü. Bu şube kapanmak üzereydi, ancak Aziz Yıldırım'ın yarattığı bir şube oldu. Avrupa Ligi'nde dördüncü olduk, ligde şampiyon olduk, ancak tek eksiğimiz başkanımız Aziz Yıldırım” ifadelerini kullandı.
Maçtan sonra FBTV'nin canlı yayınına telefonla bağlanan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ise şunları kaydetti:
“Öncelikle çok mutluyuz. Orada olmadığım için üzgünüm. Ama kalbimiz oradaydı. Bugün müthiş başarı sağladık. İyi bir takıma sahibiz. Galatasaray ise son yıllarda büyük yatırımlar yaptı. Buna rağmen, şampiyon olmak çok önemliydi. İnşallah bu kupa diğer branşlarda alacağımız kupaların öncüsü olur. Hak ettik, kazandık.”

Dikaioulakos: “Fenerbahçe tarihine geçtiğim için gurur duyuyorum”

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Georgios Dikaioulakos, ligin en iyi takımları olduklarını ifade ederek, “Bunu Galatasaray'ı sahasında da yenerek gösterdik. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Yunan başantrenör, takımının, Galatasaray Medical Park karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu anlatarak, şöyle konuştu:
“Böyle maçlarda oyuncuların performansı, kalitesi ortaya çıkar. Oyuncularım bu gece bunu başardı. Bunu oyuncularıma soyunma odasında da söylemiştim. Oyuncularım gerçekten inanılmaz bir karakter ortaya koydular. Gurur duyuyorum böyle oyunculara sahip olduğum için. Ayrıca Fenerbahçe tarihine geçtiğim için de gurur duyuyorum.”

Didem Akın: “İnandık ve kazandık”

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, inanarak şampiyonluğa ulaştıklarını kaydederek, “Her kupanın değeri farklı ama bu kupanın değeri bambaşka. Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizim yanımızda oldular ve bize destek verdiler. Bu çocuklarda ellerinden geleni yaptılar. İnandık ve kazandık. Hocamızı ve herkesi kutluyorum. Her şeye rağmen, kazanmasını bildik. Kupayı tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Nevriye Yılmaz da camia olarak zor bir sezon geçirmelerine rağmen, şampiyon olduklarını vurgulayarak, “Camiamız ve takımımız için çok zor bir sezondu. Final serisinde güzel maçlar oynadık, Galatasaray da bizi çok zorladı. 7. kez kupayı kulübümüze götürüyoruz. Başkanımıza bu kupayı armağan ediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!