Marmaris yolunda feci kaza

Güncelleme Tarihi:

Marmaris yolunda feci kaza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 15:22

Muğla-Marmaris karayolunda kayalıklara çarparak yanmaya başlayan kimyasal madde yüklü kamyondaki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Muğla Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Muğla-Marmaris karayolunun 24. kilometresinde sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen kimyasal madde yüklü kamyon, kayalıklara çarptı. Kamyonun sürücüsü, çarpma nedeniyle camdan fırlayarak yola düştü. Kamyondaki iki kişi, kazanın ardından yanmaya başlayan araçta yaşamını yitirdi.

MARMARİS YOLUNDA FECİ KAZA / FOTO GALERİ

YANARAK CAN VERDİLER / WEB TV

Ağır yaralanan sürücü, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muğla-Marmaris yolu ulaşıma kapandı

Kamyonda başlayan yangın, bu sırada yol kenarındaki ormanlık alana da sıçradı. Ormanlık alanda ve kamyonda çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince söndürüldü. Trafik ekipleri, kaza ve yangın nedeniyle Muğla-Marmaris yolunu ulaşıma kapattı. Kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Olayı görerek müdahale eden Mehmet Gülal isimli sürücü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla'dan Marmaris yönüne giderken kimyasal yüklü kamyonun yanlarından geçtiğini anlattı. Daha sonra kamyonun kayalıklara çarptığını ifade eden Gülal, “Çarpma esnasında sürücünün camdan fırladığını gördük. Kısa bir süre sonra da kamyon yanmaya başladı. Olay yerine gelen ekiplerin ve vatandaşların yoğun çabasına rağmen kamyonun ön kısmına sıkışan iki kişi yanarak öldü” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!