İstanbullarını anlattılar

Cep telefonu markası HTC Corporation, Balçiçek İlter, Mesut Yar, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Serdar Kılıç ve Şirin Ediger’in katılımıyla hayata geçirdiği “İstanbul’un Hızını HTC One Serisi ile Anlat” projesini Sabancı Müzesi - The Seed’de Hello! dergisinin düzenlediği partiyle tanıttı.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerin HTC One Serisi’nden telefonlarla çektikleri fotoğraf ve videoların sergilendiği etkinlikte, DJ Can Hatipoğlu ve Hale Caneroğlu performans sergiledi.

Muhteşem Osmanlı

Bali Müzayede, 29 Nisan’da Grand Hyatt’ta bir karma müzayede düzenleyecek. O müzayedede satılacak eserler, bugün Bali Müzayede Sergi Salonu’nda sergilenecek. Sergide, Pierre Gigaux Grandpre’nin “Muhteşem Osmanlı” (Sultan Karşılama-II. Abdülhamit) isimli eseri de var.

Dinçkök’ten Derin Tutku

2010 yılından bu yana sualtı fotoğrafları çeken Ayşegül Dinçkök, Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası’nda “Derin Tutku” adlı bir sergi açtı. Ayşegül Dinçkök’ü ilk kişisel sergisinin açılışında başta eşi Ömer Dinçkök olmak üzere iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri yalnız bırakmadı. Dinçkök, Endonezya’nın Sulawesi adasında çektiği bu fotoğraflarla birlikte önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza attı. Fotoğrafların satışından elde edilecek gelir, Sualtı Araştırmaları Derneği’nin “Ege’nin Kadın Balıkçıları” projesine aktarılacak.

Haberin Devamı

Göbek mi bebek mi

Modacı Siren Ertan, önceki gün atölyesinin de bulunduğu Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Esen rüzgarla havalanan bluzu yüzünden göbeği varmış gibi görünen Ertan, muhabirlerin “Hamile misiniz?” sorusuna “O kadar mı kilo almışım! Yok öyle bir şey” diye yanıt verdi.

Sanat Günü’nü kutladılar

Dünya Sanat Günü için Özel İelev İlköğretim Okulu’nda bir etkinlik düzenlendi. Bir hafta sürecek olan etkinliğin ilk günündeki “Dünya Sanat Günü ve Çocuklarla Sanat” konulu söyleşi, Bedri Baykam’ı öğrencilerle bir araya getirdi.

Modellik yaptılar

İstanbul gece hayatının patronlarından Celal Çapa’nın modacı eşi Şebnem Çapa, yeni koleksiyonunu Çukurcuma’daki Chez-Bo adlı mağazasında tanıttı. Şebnem Çapa, Hindistan ve Uzakdoğu’dan getirdiği kumaş ve aksesuvarlarla hazırladığı 88 parçalık koleksiyonu için ablası Çiğdem Kayalı ve kızı Ceylan Çapa’yla birlikte modellik de yaptı. Şebnem Hanım, birbirinden renkli tasarımlardan oluşan yeni koleksiyonuyla davetlilerden tam not aldı. Koleksiyonun tamamı, davette tükendi.

Yazarın Tüm Yazıları