Zoraki ayrılık

Eda Taşpınar ile sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu ayrıldı.

Haberin Devamı

Ancak bu, iş nedeniyle yaşadıkları kısa bir ayrılık. Bora Kozanoğlu, 2012 PWA Dünya Kupası’nın ilk ayağı için kısa süre önce Güney İtalya’nın yolunu tuttu. Bir hafta sürecek ve dünyanın en iyi 70 rüzgar sörfçüsünün katılacağı şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek olan Kozanoğlu’nun hedefi, ilk 5’e girmek...
Eda Taşpınar, önceki gün yengesi Indhira Taşpınar ve onun kızı Milla ile Nişantaşı’ndaydı.

Dinçkök’ün ‘Derin Tutku’su

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün eski bir yüzücü olan eşi Ayşegül Dinçkök, bir süredir sualtı fotoğrafları çekiyor. Ayşegül Dinçkök, çektiği fotoğrafları bugün Godiva sponsorluğunda Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası’nda açacağı “Derin Tutku” adlı sergiyle beğeniye sunacak. Sergiden elde edilecek gelir, Sualtı Araştırmaları Derneği’nin “Ege’nin Kadın Balıkçıları” projesine aktarılacak.Sergide, Ayşegül Dinçkök’ün Endonezya’nın Sulawesi bölgesinde çektiği fotoğraflar var.

Haberin Devamı

Çocuklara çiçek...

Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV) yararına “Forum Flower Fest 2012” adlı bir etkinlik düzenledi. Forum İstanbul’daki etkinliğe katılan iş, sanat ve moda dünyasının hayırsever isimleri, Çiçekçi Dükkanı’nda önlüklerini takıp tezgahın başına geçerek TSÇV yararına 5 TL’den çiçek sattı.

Amsterdam’daki İstanbul

Dice Kayek markasıyla adından söz ettiren Ayşe-Ece Ege kardeşler, bugün Amsterdam Müzesi’nde “İstanbul Contrast” adlı bir sergi açıyor. Türkiye ile Hollanda arasındaki resmi ilişkilerin 400’üncü yıldönümü kapsamında açılacak sergide, “Kubbe”, “Lokum”, “Galata”, “Topkapı”, “Lale” gibi İstanbul’un farklı yüzlerini simgeleyen 20 tasarım yer alıyor.
Dolmabahçe Sarayı’nın güzelliği dantellerle bezenmiş bir kıyafette, Galata Köprüsü’nün ferforjeleri ise metal parçalarla işlenmiş bir başka siluette karşımıza çıkıyor.

Yazarın Tüm Yazıları