Kapıda karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Kapıda karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2012 11:14

Sırbistan Süper Ligi'nin ilk ve tek Müslüman takımı Novi Pazar’ın taraftarları, Genç Fenerbahçeliler daveti üzerine Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı

Kapıkule Sınır Kapısı’ndan giriş yapan grubu sarı-lacivertli taraftar ellerinde meşalelerle karşıladı.

Sefa Kalya liderliğindeki Genç Fenerbahçeliler grubunun daveti üzerine Türkiye’ye gelen, Novi Pazar futbol takımının taraftarları Kapıkule Sınır Kapısı’ndan giriş yaptı. Fenerbahçe-Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için gelen grubu sarı-lacivertli taraftar ellerinde meşalelerle karşıladı. Birlikte Boşnakça ve Türkçe tezahüratlarda bulunan iki takım taraftarları birbirlerine sarılarak dostluk örneği gösterdi.

NOVİ PAZAR'A COŞKULU KARŞILAMA / WEB TV

KARDEŞLİK TÜRKİYE'YE TAŞINDI / FOTO GALERİ

Novi Pazar’ın tribün liderlerinden Emir Rapovic, iki takım taraftarlar arasında başlayan dostluk köprüsünün gelişerek devam etmesini istediğini ifade ederek “Kardeşlerimizin yanına geldiğimiz için çok mutluyuz. Bize gelerek ziyarette bulunanları burada da görmek çok güzel. Bu bizim için bir tarih” diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç Fenerbahçeliler grubunun sözcülerinden Ferhat Eren ise İnternet üzerinden başlayan dostluklarının ziyaretlerle sürdüğünü söyledi. Novi Pazar taraftarlarının Fenerbahçe-Antalyaspor karşılamasını izlemek için Türkiye’ye geldiğini anlatan Eren, “İnternet üzerinden Nova Pazar ile irtibat kurarak kardeş takım ilan ettik. Daha sonra geçen Mart ayında onların maçlarını izlemek için Sırbistan’a bir grup arkadaşımız gitti. Onlarda takım olarak sahaya Fenerbahçe formalı çocukları ellerinden tutarak sahaya çıktılar. Bu şekilde iki takım arasında dostluk ve kardeşlik gelişti. Şimdi Nova Pazar takımı taraftarları Antalyaspor maçını İstanbul’da izlemek için geldi. İki takım arasındaki dostluk ileri de bir hazırlık maçı ile geliştirmek istiyoruz” dedi.

Birbirlerine sarılarak meşalelerle tezahüratlarda bulunan iki takım taraftarları, otobüslere binerek İstanbul’a doğru yola çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!