KurÅŸunlara tuÅŸ oldu

Güncelleme Tarihi:

KurÅŸunlara tuÅŸ oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 06, 2012 16:29

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde dün sabah, çırağı olan kendisi gibi Kırkpınar Başpehlivanı ’Cino Mehmet’ lakaplı Mehmet Yılmaz’ın kurşunlarına hedef olan ve bacağından vurulan başpehlivan Ahmet Taşçı iyileşmeyi bekliyor.

Haberin Devamı

AMELÄ°YATTAN SONRA OLAYI ANLATTI

Gölcük Devlet Dastanesi’nde bu sabah başarılı bir ameliyat geçiren ve dinlenmeye devam eden Ahmet Taşçı’nın odası, yurdun dört bir yanından gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Kendini iyi hissetttiğini, ameliyatının başarılı geçtiğini söyleyen Ahmet Taşçı, DHA’ya yaşadığı olayı ayrıntılarıyla anlattı.

TAŞÇI OLAYI BÖYLE ANLATTI / WEB TV

"Söylenecek pek bir ÅŸey yok. Aslında olay çok basit, fındık kabuÄŸunu doldurmayacak bir olay" diyen Ahmet Taşçı, şöyle devam etti: Â

"Bir iş değişikliği sebebi. Karamürsel Belediyesi’nin personelini kurumlara dağıtması olayı. Bu dağıttığı 35-40 işçinin içinde 4 tane pehliavanın olması. Bu dört pehlivandan biri olan Mehmet Yılmaz’ın dağıtıldığı kurumu beğenmemesi. Kendi işi, kendi branşı olmasına rağmen Karamürsel Belediyesi ile sürtüşmeye girdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde talebe eğitmenliği, hocalık işini kabul etmedi ve tazminatını isteyip Karamürsel Belediye Başkanı’ndan çıkışını aldı. Sonra da ne olduysa, 2 gün- 3 gün sonra Belediye Başkanı’na çıkıştı. Bir gün sonra bu olayın çirkin olduğunu, böyle birşeyin yanlış olduğunu, kendi isteğiyle işten çıktığını söyledim. Benimle konuşmak istediğini bildirdi. Bu mevzuyu konuşuyorduk. Bana da ’Sen isteseydin beni başka bir yere yollamazdın’ dedi. Mülki amir değilim, belediye başkanı değilim. Benim bir yetkimin olmadığından böyle bir şey olmayacağını söyledim. Normal bir tartışma. Ben de çok ayıp ettiğini, terbiyesizlik yaptığını, Başkan’a gereksiz bir saldırı yaptığını söyledim. Döndüm gidiyordum, arkamdan 5- 6 el ateş etti. Hatta 8 el olduğunu söylüyorlar. Olay budur. Şu anda ameliyat oldum kırık kemiğim var. Doktorlar sağ olsun toparladılar. Zamanla geçmesini bekleyeceğiz."

Ahmet Taşçı’nın, 5-6 gün daha hastanede yatacağı öğrenildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!