Hadise kasaya geçti, POS’tan para verdi

Güncelleme Tarihi:

Hadise kasaya geçti, POS’tan para verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2012 00:00

Visa Europe’un, 20 yılı aşkın süredir ABD ve İngiltere başta olmak üzere 37 ülkede sunduğu POS’tan alışveriş ve para çekme hizmetini Hadise tanıttı.

Visa’nın POS’tan alışveriş ve para çekme hizmeti PosPara’yı tanıtmak ve sunduğu avantajları anlatmak üzere, Marmara Forum CarrefourSA kasasına geçen Hadise, banka kartı ile alışveriş yapan Visa Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Bölge Genel Müdürü Berna Ülman için 50 TL tutarında POS’tan nakit çekim gerçekleştirdi. Visa Electron’un POS’tan alışveriş ve para çekme hizmeti 2012 yılında yaklaşık 1800 satış noktasında hayata geçmiş olacak.
100 liraya kadar nakit
POS’tan alışveriş ve para çekme hizmetinden Belçika’da da yararlandığını ifade eden Hadise, şunları söyledi: “Türkiye genelindeki CarrefourSA, Kiler, Real, DiaSA ve D&R’larda 10 TL’lik alışveriş yapan Visa Electron banka kartı sahipleri 100 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını bu mağazaların kasalarından karşılayabilecekler. Belçika’da da pek çok noktada geçerli olan POS’tan alışveriş ve para çekme hizmetini ben de sık sık kullanıyorum. Akşam geç saatlerde yakında bulunan bir markete girip ufak tefek alışveriş yaptıktan sonra, kasa görevlisine banka kartımla nakit çekmek istediğimi söylüyorum. Ardından POS’tan kartımı geçirdiklerinde şifremi giriyor ve paramı cüzdanıma koyup güvenli bir şekilde yoluma devam ediyorum. Bu hizmetin Türkiye’ye de gelmesine çok sevindim.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!