Baykal'la konuÅŸurken CHP'liler tepki gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Baykalla konuşurken CHPliler tepki gösterdi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 28, 2012 15:43

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın twitterda yazdığı ’4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu, CHP’li vekiller tam kadro Meclis’te’ mesajı bugünkü oturumda da kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Haberin Devamı

Şamil Tayyar’ın, Deniz Baykal’ın oturduğu sıraya gelerek Baykal ile sohbet ettiğini gören CHP’li milletvekilleri, "Neden geldin, ne işin var burada, çık dışarıya" diyerek tepki gösterdi.

GERGÄ°NLÄ°KTEN FOTOÄžRAFLAR

Bugün Genel Kurul oturumunun başlamasına kısa süre kala Ak Parti milletvekili Şamil Tayyar, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın yanına giderek sohbet etmeye başladı. Bu sırada CHP sıralarından sesler yükseldi. CHP’li milletvekilleri, "Neden geldin buraya. Ne işin var burada. Çık dışarıya" diye tepki gösterirken, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da Şamil Tayyar’ın bulunduğu yere doğru ilerleyerek, "Meyhaneden geliyoruz" diye bağırmaya başladı. Bu sırada Tayyar gülümsemekle yetinerek oturduğu sıraya döndü.

AHMET TÜRK MECLİS’TE

Bu arada Batman’da geç hafta yumruklu saldıraya uÄŸrayan Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, TBMM’nin bugünkü genel kurul oturumuna geldi. Yumruklu saldırı olayından sonra ilk kez Meclis’e gelen Ahmet Türk’e baÅŸta CHP Malatya Milletvekili Mevlüt AslanoÄŸlu olmak üzere çok sayıda milletvekili geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti.Â



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!