Artık Türkçe

Güncelleme Tarihi:

Artık Türkçe
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 28, 2012 10:25

Kullanıcılar, Google Web Mağazası üzerinden dünya genelindeki uygulamalar ile birlikte artık Türkçe uygulamalara erişebilecekler.

Haberin Devamı

İçerik geliştiriciler ise tasarladıkları Türkçe servisleri Chrome Web Mağazası üzerinden kullanıcılar ile buluşturabilecek. Google Chrome tarayıcısı için tasarlanan Chrome Web Mağazası Türkçe uygulamalar ile fark yaratacak. Türkçe olarak hazırlanan eğlenceli uygulamalar, farklı temalar ve Google Chrome’a özel uzantılara sahip Chrome Web Mağazası’nda ilk etapta Dipnot, NTV, NTV Spor, Trendyol, GolBe, Zargan, Grupanya ve Virgin Radio gibi lokal uygulamalar yer alacak. Artık tüm uygulama geliştiriciler, Chrome Web Mağazası için uygulama ve uzantılar tasarlayabilecekler.
 
Kullanıcıların kiÅŸisel kullanım ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan Google Chrome Web MaÄŸazası’nda her öğeyi kendi ayrıntılar sayfasında görüntülemek,  yorumları okuyup, puan vermek mümkün. Binlerce uygulama, uzantı ve temanın keÅŸfedilebileceÄŸi çevrimiçi bir platform olan  Google Chrome Web MaÄŸazası, 41 farklı dil seçeneÄŸinde sunuluyor. Google Web MaÄŸazası’nı keÅŸfetmeye baÅŸlamak için Âwww.google.com.tr/chrome/webmagazasi  adresi ziyaret edilebilir.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!