Pakistan Milli Günü’ne “geleneksel” kutlama

Güncelleme Tarihi:

Pakistan Milli Günü’ne “geleneksel” kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2012 00:00

Pakistan İslam Cumhuriyeti’nin Milli Günü, Swissotel’de düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona çok sayıda üst düzey yetkili katıldı.

Haberin Devamı

PAKİSTAN’ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Haroon Şukat ve Uzma Haroon tarafından Swiss Otel’de verilen resepsiyona Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz katıldı. Resepsiyona Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı.
Büyükelçi Muhammed Haroon Şukat, Pakistan Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında ülkelerini tanıtıcı çok sayıda aktivite düzenlediklerini belirtti. Şukat, iki ülkenin ekonomi, siyaset ve diplomasi gibi konularda iyi bir işbirliği içinde olduğunu ancak kültür ve sanat anlamında ilişkilerin gelişmesine ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Resepsiyonda Pakistan mutfağından yiyecekler ve içecekler açık büfede konuklara servis edildi. Geleneksel kıyafetli Pakistanlı davetliler renkli görüntüler oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!