İnsanlara seksi gelebilecek bir cazibem olduğunu sanmıyorum

Güncelleme Tarihi:

İnsanlara seksi gelebilecek bir cazibem olduğunu sanmıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2012 00:00

Hande Subaşı (28), 2005'de Türkiye Güzeli seçildikten sonra kariyerine manken ve oyuncu olarak devam etti. Çok yakında müzik sektöründe de adından bahsettirmeye hazırlanıyor. Prodüktörlüğünü Metin Özülkü'nün yaptığı albümünde bir şarkı seslendirecek.

Haberin Devamı

Ankara'da doğdum, ailem hala orada

HİKAYESİ NEREDE BAŞLIYOR?

Babam Elazığlı, ben Ankara'da doğdum. Tek çocuğum. Babam Ankara'da ticaretle uğraşıyor. Annem uzun yıllar menajerliğimi yaptı. Aile bireylerinin çoğu hâlâ Ankara'da. Özellikle anne tarafım çok kalabalık. Bazen kimin kim olduğunu bile karıştırabiliyorum. Bu kalabalık aile sebebiyle şanslıyım. Hatta bütün ilginin üzerimde toplanması küçük yaşlarda sevgiden şımarmama bile yola açıyordu. Ankara'da yetişen birine snop denebilir ama aslında bu ağırbaşlılık. Ankara'da ilişkiler ve arkadaşlıklar İstanbul'a nazaran daha az çıkarcı. İstanbul'da kimin kimden çıkarı varsa ilişkiler öyle şekilleniyor.

/images/100/0x0/55eb1ccff018fbb8f8abe8ba

Haberin Devamı

İstanbul'a üniversite kazanınca geldim

MODELLİK YAPMAYA NE ZAMAN BAŞLADI?

Evde çocuk yaşlaran itibaren şarkı söylemeyi, değişik kostümler giyip yürümeyi severdim. Ergenlik çağlarında da bana modellik mesleği çok cazip geliyordu. Çok çalışkan bir öğrenci değildim. Ailemin tek şartı okulu bırakmamamdı. İstanbul'a gelmeme de sadece devlet üniversitesi kazanırsam izin veriyorlardı. Herhalde bunun hırsıyla çok çalıştım ve İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümü'nü kazandım. İstanbul'a geldikten sonra modelliğe başladım. 2005'te Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katıldım ve birinci seçildim. Modellik basit bir iş gibi görünüyor ama disiplin, müzik kulağı ve matematik zekası gibi özellikleri gerektiriyor. Dört yıldır sadece şartları uygun ve özel markaların defilelerine çıkıyorum.

Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldım

FİLM TEKLİFLERİNE NEDEN DİRENDİ?

Güzellik yarışmasından sonra dizi ve sinema filmi teklifleri geldi. Ancak böyle bir altyapım yoktu. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldım. Bir yıl sonra artık hazırdım. Osman Yağmurdereli'nin projesi 'Kuş Dili' dizisinde oynadım. Ardından 'Adak' ve 'Elveda Rumeli' dizilerinde rol aldım. İlk sinema filmim Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Güneşi Gördüm'dü. O proje için iki yıl boyunca bütün film tekliflerine direndim. Şehirli görünümümün yanı sıra yüzümün ve tipimin farklı roller için avantajlı olduğunu düşünüyorum. Daha doğal bir halim var. Bu yüzden bir yapımda Laz kızı, diğerinde Kürt kızı olabildim. 'Gelecekten Bir Gün' filminde ilk kez şehirli bir kızı canlandırdım. Bunu 'Anadolu Kartalları' takip etti.

Haberin Devamı

Metin Özülkü'nün özel projesindeyim

ALBÜM TEKLİFİNİ KİM YAPTI?

İlkokulda dört yıl Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu'nda eğitim aldım. Beş yıl önce Med Yapım'ın hazırladığı 'Şarkı Söylemek Lazım' programından teklif geldi. Yarışma ortamı, reyting uğruna farklı polemikler olabiliyor diyerek başta biraz tereddüt ettim. Metin Arolat ile birlikte katıldığımız yarışmada performansımın bu kadar beğenileceğini tahmin etmemiştim. Sonra albüm teklifleri de geldi ama hiç acele etmedim. Metin Özülkü özel bir proje albümü hazırlıyor. O albümde bir şarkıyı da benim söylememi istedi. Şarkı yapım aşamasında. Söz ve bestesi Özülkü'ye ait. Bu işe bir hevesim var, bakalım nasıl olacak.

Haberin Devamı

İki çocuğum olsun isterim

NASIL BİR AŞIK?

Çok zor biri değilim. Ufak şeylerden mutlu olurum. Çok duygusalım. Gençken platonik aşklar yaşardım ve aşkın acılı kısmı beni daha çok mutlu ederdi. Aşk, duyguların uç noktalarda gezdiği bir kavram. Ayrıca biraz da geçici. Yıllar boyu aynı düzeyde kalmıyor. Paylaşımlar artıp alışkanlık arttıkça aşk sevgiye dönüşüyor. Bu da evliliğin temelini oluşturuyor. Uzun süren bir ilişkim var. Zaten evlilik fikrine uzak biri değilim. Ayrıca çocuk da seviyorum. Biri kız, biri erkek iki çocuğum olsun isterim.

Bol sebze ve meyve tüketiyorum

GÜZELLİĞİNİN SIRRI NE?

Ortaokul yıllarında kendimi hiç güzel bulmazdım. Zaten o dönemki resimlerime bakınca kendimi hiç beğenmiyorum. Yaşıtlarıma göre hep uzun boyluydum. Aynı zamanda yaşımın üzerinde bir olgunluğa sahiptim. Hatta kendini beğenmiş ve gıcık bir tip gibi algılanırdım çevremde. Bu yüzden kimse beni beğendiğini söyleyip çıkma teklif edemezdi. Görsel yönü ağır basan bir iş yapmaya başlayınca özgüvenim yerine geldi. Yine de insanlara seksi gelebilecek bir cazibem olduğunu sanmıyorum. Podyumda giydiğimiz kıyafetler bunda etkili diye düşünüyorum. En çok iltifatı kaşlarım ve gözlerim için alıyorum. Genelde doğallığı seviyorum. Bol bol sebze ve meyve tüketiyorum. Olabildiğinde sık spor yapıyorum. Dermatolojik ürünler kullanıyorum. Makyajımı temizlemeden asla uyumuyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!