Sorun nasıl olur, benden öğrenin

Size yazılan mektupları okuyunca “Bu insanlar sorun nedir bilmiyor” diyorum. Ben çocuğumla kirada oturuyorum, evimde hiçbir eşyam yok. Borçlarla boğuşuyorum ve maaşımı da zar zor alabiliyorum.

Haberin Devamı

Feyza Hanım, herkesin sorunu kendine göre büyüktür ama size yazılanları okuyunca doğrusu hep kendi kendime şunu söylüyorum; “Bu insanlar sorun nedir bilmiyor!”
Yok efendim “Sevgilim beni terk etti”, “Sevdiğim yüzüme bakmıyor...”
Şimdi ben anlatayım yaşadıklarımı da sorun nasıl olur öğrensinler... Kaç aydır iş arıyordum. İyi bir iş bulduğuma sevindiğim an, altı hafta çalışıp maaşımı hem dört taksitte hem de zar zor alabildim.
Bu süre içinde de borçlarım maaşımın iki katı oldu...
Kirada oturuyorum ve bir çocuğum var. Evimde ne televizyon var (Ben seyretmesem de olur, fakat çocuğum istiyor), ne buzdolabı, ne çamaşır makinesi, ne de bir kanepe, halı var. İkinci el eşya satan dükkanlara baktım, bu eşyaların toplamı 1700 TL tutuyor.
Üsküdar, Kadıköy veya Beykoz tarafında oturan ve evindeki kullanmadığı eşyaları başkasına vermek isteyen varsa, sizin aracılığınızla almaya hazırım.
- E-mail: ormanca12@mynet.com

Haberin Devamı

Dediğiniz gibi herkesin derdi kendine göre büyüktür sevgili kızım. Sizin ne kadar zor durumda olduğunuzu görüyor ve sizi bu duruma getiren nedir, merak ediyorum. Eşinizden ayrılmış olmalısınız. Sorumsuz ve bencil bir adam olmalı. Yoksa sizi bu durumda bırakır mıydı, küçücük yavrunuzla...
Sizinki kadar ciddi sorunlarla karşılaşmamış pek çok genç var. Onlar için aşk, sevgi son derece önemli meseleler.Kendilerine göre çok da haklı olabilirler. Ama işte siz çocuğunuzla hayat mücadelesi verirken, bu tür sorunlar size yabancı ve uzak geliyor.
Umarım okurlarımın arasında size eşya vermek isteyenler çıkar. e-mail adresinizi bu nedenle yayınlıyorum. Bu konuda beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

 

Yazarın Tüm Yazıları