Durumu gayet iyi, bugün taburcu

Güncelleme Tarihi:

Durumu gayet iyi, bugün taburcu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2012 00:00

Geçtiğimiz günlerde Memorial Hastanesi’nde hem bel fıtığı hem de akciğer ameliyatı olan Kadir İnanır, bugün taburcu oluyor.

Haberin Devamı

İnanır’ın ameliyatlarına giren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yunus Aydın ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kamil Kaynak, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Aydın ve Kaynak, İnanır’ın bugün taburcu olacağını açıkladı. Kadir İnanır’ın son sağlık kontrollerinin yapıldığını ve hiçbir sorununun kalmadığını belirten Prof. Dr. Yunus Aydın, “Yapılan son kontrollerden sonra taburcu olmasına karar verdik. Akciğerdeki kitlenin erken teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi almasına gerek yok. İki-üç hafta sonra da setlere geri dönebilir” dedi. Prof. Dr. Kamil Kaynak da “Kadir İnanır, risk olabilecek durumları göz önünde bulundurarak, yılda dört kez, yani üç ayda bir kontrolden geçirilecek. Onun dışında herhangi bir tedavinin devam ettirilmesine gerek yok” diye konuştu.
Prof. Dr. Yunus Aydın, Kadir İnanır’a taburcu olduktan sonra bir hemşirenin nezaret edeceğini söyleyerek şu bilgileri verdi: “Ayrıca aynı sitede oturduğumuz için benim de kontrolüm altında olacak. Bundan sonra fazla kilo almaması gerekiyor. Zaten sporunu düzenli yapıyor. Bunun yanı sıra sigara içmeyecek.”
Bu arada Kadir İnanır’ı dün hastanede Sezen Aksu ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!