Konsolos eşleri podyumda

Macaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Gabor Kiss ve eşi Dora Kiss, Macaristan kültürünü tanıtmak amacıyla Kuruçeşme Divan’da özel bir davet verdi.

Haberin Devamı

Davet, tasarımcı Katalin Hampel’in defilesiyle devam etti. Defilede eski Macar mankenlerinin yanı sıra Türkiye’de görev yapan başkonsolosların eşleri de podyuma çıktı. Amerikan Konsolosu’nun eşi Jan Kilner, Fransa Başkonsolosu’nun eşi Maria Magro, Kore Başkonsolosu’nun eşi Jin-Kyoung Kim Hong ve Macaristan Başkonsolosu’nun eşi Dora Kiss, defilenin ardından ayakta alkışlandı.

Eda’dan Tweety koleksiyonu

Eda Taşpınar, Warner Bros. tüketici ürünleri ve lisans hakları temsilcisi Lisans A.Ş. ve Yaygan Çanta işbirliği ile bir çanta koleksiyonu tasarladı. Sekiz farklı tasarımdan oluşan “Tweety by Eda Taşpınar” koleksiyonu, El Beso’da düzenlenen davette tanıtıldı. Gecede kendi kartoneti önünde poz veren Taşpınar, “Tweety by Eda Taşpınar Exclusive Collection” diye adlandırılan ikinci koleksiyonun da nisan ayının sonunda tüketicilerle buluşacağını söyledi.

Haberin Devamı

Nev, Ghetto sahnesinde

Nev, uzun bir aradan sonra yeniden Ghetto sahnesine konuk oluyor. Mekânda bu akşam sahneye çıkacak olan Nev, şarkılarıyla sevenlerine rock, tango, rembetiko ve alaturka türleri arasında gezinecekleri keyifli bir gece yaşatacak.

Aşka kamuflaj

Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey, önceki akşam genç sevgilisi Eren Morova’yla Bebek’teki bir gece kulübünde görüntülendi. Hayli neşeli olduğu gözlenen ve sevgilisini öpücük yağmuruna tutan Koçibey, görüntü alınmasını engellemek için oturduğu yerin önüne koltuklarla barikat kurdu. Birlikte görüntü vermek istemeyen sevgililer, çıkışta da çağırdıkları taksiyi mekânın kapısına kadar yanaştırdı.

Sürpriz kutlama

Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli, eşi Asiye Kefeli’nin doğum gününü sürpriz bir partiyle kutladı. Sardunya Restoran’da yapılan sürpriz kutlamada Asiye Kefeli, duygusal anlar yaşadı.

Alışveriş partisi

Drew Barrymore, Winona Ryder, Milla Jovovich gibi dünyaca ünlü birçok ismin tercihi olan Marni at H&M koleksiyonu, geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta tanıtıldı. Koleksiyon, önceki gün İstinye Park’taki H&M mağazasında düzenlenen alışveriş partisiyle Türk moda tutkunlarıyla da buluştu. Etkinliğe iş, moda ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ünlü DJ Sarp Dakni’nin müzikleriyle devam eden parti, eğlence ve alışverişi bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Suşi dersi aldılar

Nişantaşı-Atiye Sokak’ta hizmet veren Quick China adlı Uzak Doğu restoranı, ailesine ve dostlarına suşi yapmak isteyenlere yönelik “suşi kursu” başlattı. Her çarşamba 11.00-14.00 saatleri arasında Uzak Doğulu aşçılar tarafından verilecek kursun ilk dersine Nurettin Hasman, Emre Ergani, Ayşe San, Gianluca Alberini ve Şebnem Dinçgör de katıldı.

Beyaz zirvede kırmızı eğlence

Vodafone Red ve Elle dergisi işbirliğiyle yapılacak olan “Red Winter Weekend”, 9-10-11 Mart’ta Kartalkaya’da düzenleniyor. Misafirlerine eğlence ve teknoloji dolu bir hafta sonu yaşatacak olan etkinlikte, Vodafone Smart Tab 10 da tanıtılacak.

Yazarın Tüm Yazıları