Olaylı kongrede kazanan Terzi oldu

Güncelleme Tarihi:

Olaylı kongrede kazanan Terzi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2012 00:00

Arbede ve biber gazı olaylarının damga vurduğu CHP Yenimahalle İlçe Kongresi’nin galibi Şerafettin Terzi oldu. Kongredeki seçimde Ensar Kılıç ve Şerafetdin Terzi yarıştı. Terzi, delegelerden 224’nün oyunu alırken Ensar Kılıç 160 oy aldı.

Çekişmeli geçen kurultaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın salona girdiği sırada yapılan biber gazlı, yumruklu saldırı damgasını vurdu.
Desteklediği adayın seçimi kaybetmesinden çok, kendisine yönelik saldırıya üzüldüğü öğrenilen Yaşar’ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğine de yakın zamanda karar vereceği öğrenişdi
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP’nin Yenimahalle İlçe Kongresi’nde meydana gelen olayları sosyal paylaşım sitesi “twitter”da yorumladı.
Gökçek twitter’da şunları yazdı
 “Yenimahalle’den gelen yeni bilgi beni şok etti. Fethi Yaşar’a saldıranlar önce biber gazıyla saldırmışlar. Pes. Bugün gaz kullananlar yarın ne kullanırlar takdir sizlerin. Sağduyulu CHP’liler bu duruma sessiz mi kalacaklar bilmiyorum. Yenimahalle’nin Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı KK’nın(Kemal Kılıçdaroğlu) yandaşları bir güzel dövdü. Yaşasın KK’nın demokrasi anlayışı ve demokrasi şöleni. Artık CHP’de kim KK gibi düşünmüyorsa dayağa hazır olsun.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!