"Beşiktaş'ı yeneceğiz"

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı yeneceğiz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2012 14:30

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın menajeri Didem Akın, taraftarlarının desteğiyle derbi maçtan galip ayrılacaklarını söyledi.

Akın, tüm takım olarak maça konsantre olduklarını kaydederek, “Ligde kalma savaşı veren Beşiktaş, yarın mutlaka kazanmak için maça çıkacak. Ancak ligi birinci bitirmek için bu maçı kazanmamız çok önemli. Yarın kazanacağımızdan eminiz” dedi.

Geçen hafta Kayseri KASKİ'ye yenildikleri maçtan sonra kalan maçlara daha konsantre çıkmaları gerektiğini dile getiren Didem Akın, “Hem Avrupa Ligi hem de Türkiye'de yoğun bir tempomuz var. Ancak bundan sonraki maçlarımızı kazanarak, ligi birinci bitirmek istiyoruz. Hedefimiz liderliği hiç bırakmadan, sezonu tamamlamak. Yarınki maçta taraftarlarımızdan salonu doldurarak, bizi desteklemelerini istiyoruz. Onların desteğiyle Beşiktaş'ı yeneceğiz” diye konuştu.

Akın, sakatlığı düzelen Nevriye'nin derbi maçta oynayabileceğini sözlerine ekledi. Bu arada, karşılaşmanın saat 20.00'den 19.30'a alındığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!