Tartan’ın konukları Aydınlılar

Güncelleme Tarihi:

Tartan’ın konukları Aydınlılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 00:00

CNN Türk’te yayınlanan “Aynur Tartan’la Burada Hayat Var”, bu hafta Aydınlıları ağırlıyor.

Haberin Devamı

Bugün saat 16.00’da CNN Türk ekranlarında ve CNN Türk Radyo’da yayınlanacak programın konukları, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, eski Bakan Yüksel Yalova, Muhteşem Yüzyıl’daki oyunuyla herkesin beğenisini kazanan kızı Melike Yalova.
Siyasetteki başarısını oyunculuğa da yansıtan Yüksel Yalova, Aydın’da bir internet gazetesinde ve dergide köşe yazarlığı yaptığını söyledi. Zeybeğin tek başına diğer oyunların ise toplu halde oynandığı düşüncesine katılmayan Yalova, “Kolay kolay zeybek oynamam, oynadığımda da tam oynarım” dedi.

Anılar yeniden canlandı

Aydın’la 3 yaşındayken tanışan ve orada birçok güzel anı biriktiren Melike İpek Yalova ise Aydın’da çokça vakit geçirdiği babaannesinin kendisi için büyük şans olduğunu belirtti. Güzelliğini babaannesinden aldığını açıklayan Yalova, “Aydın demek babaanne demek” diye konuştu. “Siyasetten nefret ederek değil, aksine severek büyüdüm” diyen Yalova, babasıyla her zaman gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.
Mahalle kültürüyle büyüyen şanslı çocuklardan olduğunu kaydeden Şebnem Bursalı da çocukluk anılarını, aile köklerini anlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!