50 giriÅŸimciye 'Ä°ÅŸ GeliÅŸtirme EÄŸitimi'

Güncelleme Tarihi:

50 giriÅŸimciye Ä°ÅŸ GeliÅŸtirme EÄŸitimi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 14, 2012 09:11

HayalEt, yenilikçilik ve iş geliştirme platformunda ücretsiz eğitim. 10 girişimci firmaya danışmanlık hizmeti, network ağı ve yatırımcılarla buluşma fırsatı sağlanacak.

Haberin Devamı


Boğaziçi Üniversitesi Vakfı BÜVAK girişimi ve İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle,  Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde Yenilikçilik ve İş Geliştirme Girişim Platformu 'HayalEt' Projesi hayata geçiriliyor.

HayalEt Projesi kapsamında, inovatif iş fikri olan girişimci adayları ve işletmesini geliştirmek isteyen girişimcilerle yatırımcıların buluşturulması hedefleniyor.

Projenin öncelikli amaçları arasında giriÅŸimcilikle ilgili farkındalığı ve donanımı artırmak, bu alanda seminerler ve eÄŸitimler düzenlemek, iÅŸ fikri ve projesi olanların projelerini olgunlaÅŸtırarak onları fon kaynaklarıyla buluÅŸturmak, start up firmaların daha hızlı ve saÄŸlıklı büyümesi için strateji, hukuk, finansman, pazarlama ve teknoloji gibi alanlarda danışmanlık hizmetleri sunmak, giriÅŸimcileri normal ÅŸartlarda ulaÅŸmaları zor olabilecek tedarikçi, müşteri ve iÅŸ ortaklarına ulaÅŸtırmak bulunuyor.Â

Haberin Devamı

SON BAÅžVURU TARÄ°HÄ° 20 ÅžUBAT

Proje kapsamında işletmesini kurmuş, bunu geliştirmek isteyen girişimciler için İş Geliştirme Eğitimleri ücretsiz olarak düzenleniyor. 50 kişinin kabul edileceği ve Mart - 14 Nisan arasında dört haftada tamamlanacak olan eğitimlere başvuru 20 Şubat'a kadar yapılabilecek.

Eğitime katılanlardan 10 başarılı proje sahibine, işletme danışmanlığı ve mentorluk ile projelerini olgunlaştırmaları ve geliştirmeleri için yönlendirme desteği sağlanacak.  Ayrıca başarılı iş planları ve start up şirketler, melek yatırımcılara da sunum yapıp ve onların fon desteklerinden de yararlanabilme imkanına sahip olacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin köklü bilgi birikimi ve güçlü akademik kadrosu, iş dünyasındaki başarılı mezunları, sektörle olan yakın ilişkileriyle  girişimcilerin başarılı olma şansının artmasını sağlamak, büyümelerinin hızlanması için onlara destek olmayı hedefliyor.

Başvuru yapmak isteyen ve gerçekleştirmek, değiştirmek, başarmak için hayal eden bütün girişimciler www.buhayalet.com adresinden 20 Şubat'a kadar başvuru yapabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!