"Çok iyi oynadık"

Güncelleme Tarihi:

Çok iyi oynadık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2012 17:04

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde dün Ceyhan Belediyesi'ni 97-70 yenen lider Fenerbahçe'nin menajeri Didem Akın, çok iyi oynayarak farklı galip geldiklerini söyledi.

Akın, hafta içinde derbi maçta ezeli rakipleri Galatasaray Medical Park'ı mağlup ettikten sonra Ceyhan Belediyesi'ni de farklı skorla yendiklerini kaydeden Akın, “Özellikle 21 sayı atan kaptanımız Nevriye Yılmaz'ın önderliğinde güzel bir basketbol sergiledik ve farklı kazanmayı başardık. İnşallah Türkiye Kupası'nda da eşleştiğimiz Ceyhan Belediyesi'ni, orada bir kez daha yeneceğiz” diye konuştu.

Ligde normal sezonun bitimine 4 hafta kala liderliği sürdürdüklerini vurgulayan Didem Akın, “Ceyhan Belediyesi maçını unutup, önümüzdeki hafta Kayseri KASKİ ile deplasmanda karşılaşacağımız maça konsantre olduk. Ligde kalan 4 maçımız da önemli. Normal sezonu lider olarak bitirerek, play-off'larda saha avantajını elde etmek istiyoruz. Play-off maçlarında da büyük taraftarımızın desteğiyle yine şampiyon olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!