Abdi İpekçi'ye kazanmak için gidiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Abdi İpekçiye kazanmak için gidiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2012 00:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde bugün deplasmanda Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak Fenerbahçe, ezeli rakibini kendi sahasında yenmek istiyor.

Derbi maçla ilgili sorularını cevaplayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, yarınki maç öncesi tam kadro çalıştıklarını belirterek, “Abdi İpekçi Spor Salonu'na kazanmak için gidiyoruz” dedi.

Ezeli rakiplerini yenerek, şampiyonluk mücadelesinde avantaj elde etmek istediklerini anlatan Akın, şöyle devam etti:
“Fenerbahçe olarak kendi gücümüzü biliyoruz. Takım oyunu oynarsak, kazanacağımızı düşünüyorum. Derbi maç öncesi eksik veya sakat oyuncumuz yok. Maça tam kadro çıkacağız. İlk maçta yendiğimiz Galatasaray'ı bir kez daha yenerek normal sezonu lider bitirmek için avantaj elde etmek istiyoruz.”

-“Çok çekişmeli geçecek”-

Didem Akın, iki takım arasındaki maçların hep çekişmeli geçtiğini, yarınki derbinin de büyük çekişmeye sahne olacağını söyledi.

İki takımda da çok kaliteli oyuncular olduğuna dikkati çeken Akın, “Basketbol adına çok güzel bir maç olacak. Basketbolseverlere çok çekişmeli ve heyecanlı bir lig maçı izlettireceğiz. Mücadeleyi hiç bırakmayan takım kazanacaktır. Şartlar ne olursa olsun, mücadeleyi sonuna kadar sürdürüp, galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

-“Atmosferi biliyoruz”-

Sadece Galatasaraylı taraftarların yer alacağı derbi maçtaki salonun atmosferinden çekinmediklerini kaydeden Akın, bu atmosfere alışkın olduklarını söyledi.

Oyuncularının atmosferden etkilenmeyeceğini vurgulayan Didem Akın, “Salondaki atmosferi geçen yıllardan bildiğimiz için sahaya o mantaliteyle çıkacağız. Derbi maça her yönüyle hazırız. İnşallah deplasmanda da kazanacağız” dedi.

Akın, yeniden sarı-lacivertlilere dönen Cappie Pondexter'ın bir haftadır takımla çalıştığını, maçta oynayıp, oynamayacağına başantrenör Georgios Dikaioulakos'un karar vereceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!