Babasını son yolculuğuna uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Babasını son yolculuğuna uğurladı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 22, 2012 00:00

’REYTİNG Hamdi’ tiplemesiyle ünlenen tiyatro sanatçısı Hamdi Alkan’ın İstanbul’da ölen babası Ali Alkan’ın cenazesi, memleketi Hatay’da toprağa verildi.

Haberin Devamı

HAMDÄ° ALKAN'IN BABASI GÖZYAÅžLARIYLA UÄžURLANDI - Foto Galeri  Â

Emekli mübaşir 95 yaşındaki Ali Alkan, tedavi için İstanbul’da yanında kaldığı oğlu Hamdi Alkan’ın evinde dün saat 01.00 sıralarında rahatsızlanarak öldü. Yaşlılık nedeniyle ölen Ali Alkan’ın cenazesi, bugün uçakla memleketi Hatay’a getirildi.

Öğle saatlerinde Sümerler Mahallesi Şevki Budak Camii’ne götürülen Ali Alkan için cenaze namazı kılındı. Tiyatrocu ve program yapımcısı Hamdi Alkan’ın da katıldığı cenazede Alkan’ın eşi 90 yaşındaki Hilva Alkan güçlükle ayakta durdu. Burada kılınan cenaze namazının ardından Ali Alkan’ın cenazesi, götürüldüğü Armutlu Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.
   Â
Mezarlıkta taziyeleri kabul eden Hamdi Alkan, babasının Hatay’ın unutulmaz simalarından biri olduğunu söyledi. Babasının İstanbul’da kendi yanında uzun süredir tedavi için bulunduğunu belirten Alkan, "Babam 95 yaşında çok ilginç olaylar yaşamış bir kişidir. Babam, Hatay Cumhuriyeti’ni görmüş bir insandır. Hepimizin gideceği yer orası, çok üzgünüm. Benim hayatımda çok önemli bir yeri vardı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah bizlere de onun gibi uzun ömürler versin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!