Böylesi görülmedi

Güncelleme Tarihi:

Böylesi görülmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 00:00

Takas gibi kan değişikliği futbol kamuoyunda şaşkınlık yaratırken, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalayan Arslan, “En azından Play-Off’a, oradan da Süper Lig’e ulaşırız” dedi.

Haberin Devamı

GÖZTEPE’den istifa eden Özcan Kızıltan önceki gün Boluspor’un dümenine geçerken, kırmızı-beyazlı kulüple devre arasında yolları ayrılan Cihat Arslan ise Göz-Göz’le dün sözleşme imzaladı. İki kulüpteki takas gibi kan değişikliği futbol kamuoyunda şaşkınlık yaratırken; 18 yıl sonra İzmir’e dönen Cihat Arslan ile Bucaspor ve Göztepe’de üst üste iki şampiyonluk yaşayan Özcan Kızıltan birbirlerine yine rakip oldu. Başkan Vekili Serdar Samur ile Futbol Direktörü Ali Gültiken’in katıldığı törende sözleşme imzalayan Cihat Arslan, “İsteyip de başarılamayacak hiçbir şey yok. Taze yapılanmayla en azından Play-Off’a, oradan da Süper Lig’e ulaşırız” dedi.

4-5 takviye

KSK’den 1993’e G.Saray’a giden, sarı-kırmızılı ekibin Avrupa’daki 100. golünü atan, 2008’de Kasımpaşa’da futbolu bırakan Arslan; Kocaeli, Eyüp ve Bolu’da teknik patronluk yaptı. Arslan, “İzmir’in kalbimdeki yeri ayrı. Efsane isimlerin şerefle giydiği formayı teslim aldım. Sorumluluğum büyük, ama inancım sağlam. Camiaya yakışır mücadeleyi ortaya koyup hedefe yürüyeceğiz. Bolu’da iyi bir ekip bıraktım. Kızıltan da burada bana iyi bir ekip bırakmış. Başarılı olduğum kulüpten kırgınlık üzerine ayrıldım. İşime karışılmak istendi. Göztepe’de kadroyu iyi tanıyorum. Sezon başında iyi kadro kurulmuş. Önce mevcut kadroyu gönül birliğiyle ayağa kaldırıp 4-5 takviyeyle güçleneceğiz. Ligde ilk 6 maçın 5’i İzmir’de. Bu avantajı kazanarak değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!