Hastanelik eden dayakla çıkan dram

Güncelleme Tarihi:

Hastanelik eden dayakla çıkan dram
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 00:00

İzmir’de, sekiz ay önce gittiği bir evde dört kişinin tecavüzüne uğrayıp hamile kalan 15 yaşındaki S.F. ailesinin kararıyla 33 yaşındaki İ.B. ile yaşamaya başladı.Tecavücüsü de olan İ.B.’den şiddet gören genç kız hastanelik olunca dramı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İKİÇEŞMELİK’te S.F. (15) sekiz ay önce, bir su bayisinde çalışan İ.B. (33) ile tanıştı. Bir süre sonra İ.B., genç kızı evine davet etti. S.F. iki kız arkadaşıyla eve gitti, kendilerini İ.B. ve onun üç erkek arkadaşı karşıladı. Bir süre sohbet ettikten sonra S.F.’nin iki kız arkadaşı evden ayrıldı. Evde yalnız kalan S.F.’ye, iddiaya göre İ.B. ve kimlikleri henüz belirlenemeyen üç arkadaşı tecavüz etti. Yaşadıklarını kimseye anlatmaması için tehdit edildiği öne sürülen S.F. daha sonra evine gönderildi.

Şiddet görmeye başladı

Yaklaşık 4 ay önce hamile olduğunu anlayan S.F., durumu ailesine anlattı. Ailenin, İ.B. ile görüşmesi sonunda genç kız onunla resmi nikahsız düğün sonrası yaşamaya başladı. Bayraklı Gümüşpala’da tutulan bir evde İ.B. ile oturan S.F.’nin yaşadıklarına bir de fiziksel şiddet eklendi. S.F., önceki gün İ.B.’nin dayağıyla  hastanelik oldu. Saat 23.30 sıralarında Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan S.F.’nin yaşının 15 olduğunu gören görevliler, durumu polise ihbar etti. Yediği dayak sonrası yaşadıkları ortaya çıkan yaklaşık 8 aylık hamile S.F.’nin karnındaki bebeğin de düşme riski bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ailesi şikayetçi değil

Yapılan araştırmalar sonucu İ.B. yakalanıp, Gümüşpala Polis Merkezi’ne götürüldü, Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
S.F.’nin ilk ifadesinde, İ.B. ve onun üç erkek arkaşının tecavüzüne uğradığını ve şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi. S.F.’nin ailesinin ise İ.B.’den şikayetçi olmadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!