06.00’daki açılışa battaniyeli kuyruk

Güncelleme Tarihi:

06.00’daki açılışa battaniyeli kuyruk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2011 00:00

Dünyanın en büyük elektronik mağaza zincirlerinden Saturn, Türkiye’deki beşinci mağazasını İzmir Gaziemir’deki Optimum AVM’de dün saat 06.00’da açtı.

Haberin Devamı

Televizyondan bilgisayara, cep telefonundan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden navigasyona kadar 50 binden fazla ürün yer aldığı, 4 bin metrekarelik alana kurulu mağazanın açılışında özel fiyatlar uygulanacağını duyan yaklaşık bin kişi, istedikleri ürünleri ucuza alabilmek için, pazartesi akşam saatlerinden itibaren kuyruğa girdi.

3 dereceye rağmen

Firma, izdiham yaşanmaması için bariyerler koydu, 600 kişilik özel güvenlik görevlisiyle mağaza önünde ve içinde önlem aldı. İzmir’de gece hava sıcaklığının 3 dereceye kadar düşmesine aldırmayan vatandaşlar, yanlarında getirdikleri battaniyelere sarınıp açılışı bekledi. Mağaza görevlileri de sıra bekleyen müşterilerine çay ikramında bulundu.

Media-Saturn Türkiye CEO’su Nuri Topatan, CFO’lar (üst düzey mali işler yöneticisi) Florian Riehl ve Aziz Süzer ile Saturn İzmir Mağaza Genel Müdürü Levent Bulut’un katılımıyla açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından vatandaşlar, saat 06.00’da 50’şer kişilik gruplar halinde içeriye alındı. En büyük ilgi Led LCD televizyonlar, bulaşık ve çamaşır makineleri, dizüstü bilgisayarlar, fotoğraf makineleri ve kameraların da aralarında yer aldığı ürünlere gösterildi.

Haberin Devamı

HEDEF LİDERLİK

2012’de Türkiye’de 12 mağaza açacaklarını söyleyen CEO Nuri Topatan, İzmir’de 4 bin metrekarelik alanda 50 binden fazla ürünle tüketicilere hizmet vereceklerini söyledi. Saturn’un büyüme kararı aldığı üç stratejik ülkeden birinin Türkiye olduğunu vurgulayan Topatan, “Pasta büyüyor. Biz de Türkiye’ye güveniyoruz. Hedefimiz Türkiye’de liderlik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!