Yazıları kitap oldu

Womenist’in sahibi Zeynep Bilgin’in, kuruluşundan bu yana yazarları arasında olan Berna Tokar’a teşekkür etmek için yazılarını derleyerek hazırladığı “Berna Tokar” adlı kitabın tanıtımı Reina’da yapıldı.

Haberin Devamı

Kitaptan haberi olmayan Tokar, mekana geldiğinde kitabı ve dostlarını görünce duygulandı. Kitabın satışından elde edilecek gelir ise Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı’na bağışlanacak.

Sürpriz bozuldu

İpragaz ve www.mynet.com’un sahibi Emre Kurttepeli, eşi Maide Kurttepeli için Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Arkadaşlarına gizlice davetiye gönderen Emre Kurttepeli, eşi ile parti öncesi bir davete katılınca sürpriz bozuldu. Maide Kurttepeli’ye yapılacak sürprizi dostları ağzından kaçırdı.

Birleşme kutlaması

Diaggo ile Mey İçki’nin birleşmesi, bu gece Suada Club’da kutlanacak. Konukların teknelerle değil deniz üzerine kurulan 178 metrelik yoldan yürüyerek adaya ulaşacakları kutlamada, Natalia Gavrilova, avize dansı  yapacak.

Haberin Devamı

Erken kutlama

Moda-kadın dergisi Marie Claire, Lucca’da ‘yılbaşı partisi’ düzenledi. İş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı parti, DJ kabinine geçen Menderes Utku müzikleriyle renklendi.

Eğlence ondan sorulur

Düzenlediği partilerle adından söz ettiren Şeyla Ovadiya, bu gece Billionaire Club’da, ‘New Year Cheer, the Tennessee Way’ adlı bir partiye ev sahipliği yapacak. Eğlence, DJ Indhi lakaplı Indhira Taşpınar’ın müzikleriyle başlayacak.

Türkçe eğlence

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Amerika’da da set başına geçen ünlü DJ Suat Ateşdağlı, bu gece Tepebaşı’ndaki Zilly’de çalacak. Ateşdağlı, Ataberk ve Arto’nun sahibi olduğu Zilly’de, eğlence tutkunlarını Türkçe müziklerle coşturacak.

Yazarın Tüm Yazıları