Tipeez.com Yılın Çocuk Sitesi seçildi

Güncelleme Tarihi:

Tipeez.com Yılın Çocuk Sitesi seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2011 14:50

Pcnet, 2011’in yıldızlarını seçti. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen çocuk ve gençlik portalı www.tipeez.com, Pcnet tarafından Yılın Çocuk Sitesi seçildi.

Türkiye’nin en büyük çocuk portalı Tipeez.com, Pcnet’in gelenekselleşen Yılın Yıldızları seçkisinde Yılın Çocuk Sitesi oldu. İnternet kullanma yaşının giderek düştüğü ve bu süreçte çocukları internette bir araya getiren sitelerin hızla çoğaldığı dönemde Tipeez, güçlü içeriği ve renkli tasarımıyla Pcnet’in tercihi oldu. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen çocuk sitesi olan Tipeez’de binlerce oyun, çizgi filmler, çocuklara özel haberler, etkinlikler ve sosyalleşmelerini sağlayan forumlar bulunuyor; site üyeleri kendi web sitelerini oluşturabiliyor.
 
Tipeez.com Genel Müdürü Haymi Behar, “Tipeez.com henüz iki yaşını doldurmadan üye sayısı 1 milyonu aştı. 1 milyon 160 bini aşkın aktif üyemiz bulunuyor. İstatistiklere göre Türkiye’de 15 yaş altı 2 milyon çocuk var ve bu çocukların yaklaşık %60’ı Tipeez üyesi diyebiliriz. Ayda 19 milyon sayfa gösterimi ve 1,8 milyon ziyaretçi sayısıyla Türkiye’de 7-14 yaş aralığındaki çocukları buluşturuyoruz. Pcnet’in bu veriler ışığında, kaliteli içeriğimiz, çocuk dostu altyapımız, sevilen tasarımımız ve sunduğumuz güvenli internet ortamı nedeniyle bizi Yılın Çocuk Sitesi seçmesinden büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!