TOKİ milletvekilleri için konut yapacak

Güncelleme Tarihi:

TOKİ milletvekilleri için konut yapacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2011 00:00

TOKİ, milletvekilleri için konut yapacak. Milletvekillerine yapılan duyuruda, TOKİ II. İncek Toplu Konut Projesi doğrultusunda ön taleplerin alınmasının başladığı ve anket formlarının doldurarak İnşaat Birim Amirliği Bürosuna teslim edilmesi istendi.

Formda, Yenimahalle II. İncek Toplu Konut Projesi, sosyal konut projesi olmadığı belirtilerek, “Konut sahibi olan herkes başvurabilecektir. Sadece 1 adet konut için başvuru alınacaktır. Tercih edilen konut tipi, formu dolduran için bağlayıcıdır, konut tercihi değiştirilemez. Konut taleplerine göre proje belirlendikten sonra düzenlenecek yeni formla kesin başvurular alınacaktır. Konut teslim süresi, gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasından itibaren 2 senedir” denildi.

Gazi’ye yeni kampüs

Öteyandan Gazi Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre TOKİ, üniversitelerle yapılan işbirliğiyle yüksek öğrenimin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara hız verdi. Bu kapsamda, Gazi Üniversitesi’nin merkez kampüsündeki kullanım ömrü dolmuş binalar yıkıldı. Yerine her biri dört kat bodrum ve zemin kat üzerine, iki adet 10’ar katlı enstitü binası, üç katlı merkez laboratuarı, 3 katlı Fizik Kimya ve Biyoloji Merkez Laboratuarları, 3 katlı Edebiyat Fakültesi, 2 katlı konservatuar binası ve 2 katlı konser salonu inşa edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!