Çankaya’daki birikimi Etimesgut’a taşıdılar

Güncelleme Tarihi:

Çankaya’daki birikimi Etimesgut’a taşıdılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2011 00:00

Çankaya ve Ümitköy’de faaliyet gösteren Ev Adası Emlak Ofisi, sektördeki birikimlerini Etimesgut’a da taşıdı. Etimesgut’ta açılan şirketin ortakları Uğur Ata ve Okan Uçar, müşterilerinden ayrıca komisyon talep etmeyeceklerini açıkladılar.

Şirket yetkilileri, “Çankaya’yı Sincan’a bağlayan İstasyon Caddesi’ndeki ofiste hizmet vermeye başladık. Maaş bordrosunu getireni tapusuyla beraber ev sahibi yapmak için yola çıktık” dediler.
Kendi dairelerini sattıkları için ayrıca bir komisyon talep etmeyen Ev Adası Emlak bu yöntemle bir haftada üç aileyi ev sahibi yaptı. Ankara’daki emlak sektöründe lider olmayı hedeflediklerini vurgulayan Emlak Danışmanı Uğur Ata, “Deneyimimizi birikimimizle birleştirip Ev Adası Emlak’ı hizmete geçirdik. Personelimizi ekip ruhuyla çalışan ve etkin iletişim yeteneğine sahip arkadaşlarla oluşturduk. Piyasadaki rakamlardan uzaklaşmadan komisyonsuz satışlarımız bölgede ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekti ve ilk haftada 3 aileyi ev sahibi yaptık. Güven ilişkisi içerisinde sonuca odaklı olarak çalışmalarımıza devam edecek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!