Bir tıkla yılbaşı alışverişi

Güncelleme Tarihi:

Bir tıkla yılbaşı alışverişi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2011 00:00

Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Tüm bunlar gözünüzde büyüyor ya da çılgın alışveriş kalabalıklarına girmek istemiyor, tüm seçenekleri aynı anda görmek istiyorsanız, bilgisayarın başına geçin. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, göz gezdirdik

Haberin Devamı

Tasarımcılar burada

Yılbaşı akşamı parıldamak için limango.com.tr’nin Designers Studio’suna göz atabilirsiniz. Gamze Saraçoğlu, Mehtap Elaidi, Tuvana Büyükçınar Demir, Özlem Ahıakın, Nihan Peker, Rana-Berna Canok ve Begüm Salihoğlu gibi tasarımcıların sonbahar-kış koleksiyonları yüzde 90’a varan indirimlerle satılıyor. Limango üyeleri, tasarımcıların başka satış noktalarında bulunmayan ürünlerine de göz atabiliyor. Üyelik için yapmanız gereken bir arkadaşınızdan davet almak ya da limango.com.tr’ye başvuruda bulunmak.

On binlerce ürün

Trendyol.com da üyelerine yılbaşı ruhunu şimdiden yaşatıyor. Özel olarak hazırladığı butikte trikodan iç giyime, ev dekorasyonundan kozmetiğe kadar birçok ürün grubu var. Yine yüzde 90’a varan indirimlerle ulaşabilirsiniz. Şimdiye kadar binin üzerinde markayla işbirliği yapan site, her gün onbinlerce ürünü Türkiye’nin her yerindeki üyelerine ulaştırıyor.

Haberin Devamı

Ajanda ve takvimler hazır

D&R mağazalarının internet adresi www.dr.com.tr de yılbaşı çılgınlığına hazır. Kitaptan müziğe, elektronikten oyuna, hobiden filme aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. 2012’nin ajanda ve takvimleri satılmaya başlamış bile. Her gün bir ürün yüzde 70 indirimle satışa sunuluyor. Hediye almadan önce mutlaka bakın.

Kampanyalar arasında kaybolmayın

Kadın, erkek, çocuk ve ev dekorasyonuna yönelik her gün 15’in üzerinde yeni kampanyanın yer aldığı www.daybuyday.com’da en uygun hediye alternatifleri yüzde 90’lara varan indirimlerle sunuluyor. Site, ürünleri ‘tek sepette’ toplayarak hediye alışverişini daha da hesaplı hale getiriyor. Sitenin diğer özel alışveriş sitelerinde bulunmayan ‘tek sepette çok kampanya’ özelliğiyle üyeler farklı markaların ürünlerini ayrı ayrı satın almak ve her bir alışveriş için ayrı kargo ücreti ödemek zorunda kalmıyor. Yakın arkadaşlarını davet eden üyeler, ilk alışverişten 20 lira hediye çeki kazanabiliyor.

Teslimat en fazla iki günde

Her gün yüzlerce markanın on binlerce ürününü yüzde 90’a varan indirimlerle sunan morhipo.com, yılbaşı öncesi kaçırılmayacak kampanyalar hazırladı. Matraş, Paşabahçe, Levi’s Kids, Hello Kitty, United Colors of Benetton, Beymen Club, DKNY, Pierre Cardin, T-box, Fabrika, Adidas, Paris Hilton, Nike, Twigy, Puma, Dockers, Oyuncak Dünyası, Lee, Wrangler, Al-Berceste ve daha birçok markanın cazip ürünleri morhipo.com’da olacak. Site, stoklar dahilinde İstanbul’a 24 saat, diğer şehirlerde ise 48 saat içinde teslimat sözü veriyor. Morhipo üyeleri, alışveriş yaptıkça “hipopara” kazanıyor. Ürün bedelinin yüzde 10’una kadar çıkabilen hipoparaları biriktirenler, bedava alışveriş yapabiliyor.

Haberin Devamı

Şehirde neler olup bitiyor

Şehrin dört bir yanından en avantajlı fırsatları yakalayıp üyelerinin beğenisine sunan yakala.co, her hafta 100’e yakın fırsatla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve Adana’daki üyelerine yeme-içmeden güzelliğe, eğlenceden seyahatlere kadar birçok seçenek sunuyor. Site, yeni yıl öncesinde yılbaşı coşkusunu doya doya yaşayabileceğiniz etkinlikler, en iyi konserlere biletler, en kaliteli ve romantik yerlerde yemekler ve en güzel yurtiçi ve yurtdışı seyahat turlarıyla iddialı.

Yeni yıla Lizbon’da girin

www.enmoda.com, giyim, aksesuvar, ev dekorasyon ve seyahat alanlarında hizmet veren bir alışveriş sitesi. Zeynep Tosun, Dice Kayek gibi ünlü tasarımcıların enmoda.com için hazırladığı koleksiyonları, Dina Bar El, Halston Heritage, Misela, Mawi, Batya Kebudi, Rush, Nilüfer Terzi Kuran gibi ünlü markaların ürünlerini bulabiliyorsunuz. Mutfak, ev tekstil ve aksesuvarları grubunda Gaia&Gino, Muji, Moser, Hiref, Mara Seramik, Yastık by Rıfat Özbek var. Yılbaşı seyahati için önerileri ise 27 Aralık 2011-1 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacak Lizbon ve Porto turu.

Haberin Devamı

Kırtasiye meraklısının adresi

Bu sene yılbaşı hediyelerinizi Nishmark.com’un renkli kırtasiye ürünleri arasından seçebilirsiniz. Tamamen doğal malzemeden yapılan el işçiliği defter ve kalemler, kâğıt ağırlıkları, kutular, kalemlik ve kartlıklar var. NishEtc bölümünde daha eğlenceli ve renkli ürünler yer alıyor.

Yedi saniyede bir alışveriş

43 ülkede faaliyet gösteren eBay’in Türkiye iştiraki www.gittigidiyor.com, 3 milyonu aşkın ürün yelpazesi ve sunduğu ücretsiz kargo avantajlarıyla yılbaşı alışverişi için en uygun adreslerden. Her yedi saniyede bir ürünün satıldığı sitede uygun fiyatlara android tabletler, netbooklar, laptoplar, dijital fotoğraf makineleri,  mutfak robotları, ekmek kızartma makineleri, kahve presleri, saç şekillendiricileri, güzellik ve bakım ürünlerini bulabilirsiniz. Üstelik satın aldığınız tüm ürünler GittiGidiyor’un Sıfır Risk güvencesiyle en geç üç işgünü içinde kapınıza gelsin!

Haberin Devamı

Yüzlerce mağaza binlerce ürün

www.yeniçarşım.com, yılbaşı alışverişini zorunluluktan keyfe dönüştürüyor. Yüzlerce mağazadan binlerce ürün bulabiliyorsunuz. Her zevke ve yaşa göre yılbaşı hediyesi var. Anne-bebekten elektroniğe, kozmetikten oyuncağa, mücevherden giyime 24 farklı kategoride ürün, fiyat avantajlarıyla sunuluyor. Ayrıca yılbaşı akşamı için kutu oyunlarından oyun konsollarına, parti malzemelerinden yılbaşı süslerine, şık ve lezzetli sofralar kurmanızı sağlayacak ev aksesuvarlarından mutfak gereçlerine yüzlerce seçenek burada.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!