Kırmızı Bölge Reklam Ödülleri’nde beğendiğiniz ilanı internetten oylayın

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Bölge Reklam Ödülleri’nde beğendiğiniz ilanı internetten oylayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2011 00:00

Kırmızı Reklam Ödülleri’nin, İstanbul dışındaki reklamcı ve reklamverenlere ulaşmak amacıyla başlattığı Kırmızı Bölge projesinde okurlarımız da oy verme fırsatı buldu. Bu yıl ilk kez uygulanan Kırmızı Reklam Ödülleri İnternet Sergisi ile siz de bu heyecana ortak olabilir, beğendiğiniz ilanları oylayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SADECE İstanbul dışındaki reklam ajanslarına açık olan Kırmızı Bölge’ye, bu yıl Türkiye’nin dört bir yanından 61 ajanstan 418 reklam içeren 316 başvuru yapıldı. Büyük heyecanların yaşandığı, tüm Türkiye genelinde katılımcıların kıyasıya rekabet ettiği Kırmızı Bölge Reklam Ödülleri’ne başvuru yapan ve ön elemeyi geçen tüm ilanlar, internet sergisinde sergileniyor. Bu yıl ilk kez uygulanan online sergi, hem başvuran ilanları inceleme hem de en beğendiğiniz ilanlara oy verme imkanı sunuyor.

Ödül töreni İzmir’de

Ödül töreni öncesinde, yarışmaya katılan ilanları siz de merak ediyor ve oy vermek istiyorsanız; www.kirmiziodulleri.com adresinden online sergiyi inceleyebilirsiniz.  Tüm Türkiye genelindeki, reklamcı ve reklamverenlerin bir araya geleceği, yaratıcıklıklarını ve başarılarını kutlayacakları 2. Kırmızı Bölge Ödül Töreni ise 15 Aralık tarihinde, İzmir’de düzenlenecek.

Haberin Devamı

Basında En İyiler Reklam Ödülleri

2003 yılından beri düzenlenen Kırmızı Ödülleri’nin amacı, basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmektir. Kırmızı Ödülleri, sadece gazete ve dergi reklamları arasında yapılan bir yarışma olması sebebiyle, Türkiye’de bir ilktir. Kırmızı Ödülleri 2010 yılında Türk reklam sektörü adına önemli bir adım atmış ve Kırmızı Bölge’yi başlatmıştır.  Sadece İstanbul dışındaki reklam ajanslarının katılabildiği Kırmız Bölge ile her reklamcıya kendi kentinde ulaşılmaya başlanmıştır. İstanbul dışındaki reklam ajansları ister ulusal veya yerel basında yayınlanmış reklamları ile Kırmız Bölge’ye katılabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!