Ofisteki hırsızı monitör yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Ofisteki hırsızı monitör yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2011 00:00

Emlak ofisindeki bilgisayar götüren zanlı, güvenlik kamerası sayesinde yakalanıp polise teslim edildi. Zanlı esnaf tarafından tartaklanmaya çalışıldı.

Haberin Devamı

SİNCAN’da bir emlak ofisine akşam saatlerinde giren, 10 ayrı hırsızlıktan sabıkalı F.Ç., içeriden bir bilgisayar alıp kaçmaya çalışırken, ofis personeli tarafından güvenlik kamerası monitöründen fark edilip suçüstü yakalandı.
Olay, Sincan’ın Andiçen Mahallesi Polatlı 2 Caddesi üzerinde bulunan Akın Acar’a ait Acarlar Emlak’ta önceki gün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Hırsızlıktan 10 ayrı sabıkası bulunan 23 yaşındaki F.Ç., bir süre emlak bürosunu gözetleyip, içeride kimsenin olmadığını düşünerek giriş kapısından ofise girdi. F.Ç., giriş kapısına yakın olan sekreter masasındaki dizüstü bilgisayarı alarak hızla kapıdan çıkıp, uzaklaşmaya çalıştı.
Esnaf dövmeye kalktı
Bu sırada başka bir odada toplantı halinde bulunan çalışanlardan biri güvenlik kamerasının monitöründen hırsızlık olayını görerek arkadaşlarına söyledi. Çalışanlar hızla kapıdan fırlayıp, hırsızın peşine düştü. Ofisten beş kişinin koşarak geldiğini gören F.Ç.,  bilgisayarı yere bırakıp kaçmaya başladı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucu çalışanlar tarafından yakalanan şüpheli F.Ç., ofisin önüne getirilerek tartaklandı. Zanlı daha sonra polise teslim edildi.
Hırsızlık olayını anlatan emlak ofisi görevlilerinden Emrah Şimşek, “Monitorden fark ettiğimiz kişinin bilgisayarı alıp götürmesi üzerine hemen peşine düşüp yakaladık. Kendisini ofisin gönüne getirdiğimizde, çevreden toplanan esnafın dayak atma girişimine mani olduk ve çağırdığımız polise teslim ettik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!