Elazığspor'da yaprak dökümü

Güncelleme Tarihi:

Elazığsporda yaprak dökümü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 12:39

Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğa oynayan Elazığspor'da yönetim kurulu, aldığı bir kararla takım kaptanı Burak Akdiş, kaleci Yavuz Eraydın ve Ömer Çuğ'un sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti

Elazığspor'da dün akşam geç saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla şampiyonluğa oynayan kadroda yeralan başarılı futbolcu, Burak Akdiş, kaleci Yavuz Eraydın ve Ömer Çuğ'un sözleşmelerini feshetti. Kulüp Basın Sözcüsü Sencer Selmanoğlu, bugün sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile kulüp ile ilişiği kesilen futbolcular ile ilgili bilgi verdi. Elazığspor'da bir aile ortamı oluştuğunu ve bu aile ortamını bozmaya çalışan her kim olursa olsun gereğinin yapılacağını belirten Selmanoğlu, "Elazığspor'un selameti açısından böyle bir karar aldık. Burak Akdiş, Yavuz Eraydın ve Ömer Çuğ'un sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi. Takımdaki disiplini bozma, futbolcuları huzursuz etme, birliği bozmaya yönelik davranış sergiledikleri ve yönetime karşı kışkırtma gibi uyumsuzlukları olduğu için sözleşmeleri feshedildi. Bu futbolcuları defalarca uyarmamıza rağmen, bu tavırlarında ısrarcı bir duşur sergilediler. Yönetim olarak aldığımız karar gereği biz de takımın selameti için bu futbolcuların sözleşmelerini yaptığımız görüşme sonucu karşılıklı olarak feshettik" dedi.

Basın Sözcüsü Sencer Selmanoğlu, bu gelişmenin ardından takımda 1. kaptanın Erdal Sezek, 2. kaptanın Arif Şahin, 3. kaptanın ise İlhan Ummak olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!