Onu ben ele verdim

Güncelleme Tarihi:

Onu ben ele verdim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 00:00

Libya’da firardaki son Kaddafi ailesi üyesi Seyfülislam Kaddafi’nin nasıl yakalandığı üzerindeki sır perdesi iyice aralandı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea954bf018fbb8f8897205
Seyfülislam’ın kendisini Nijer’e götürecek konvoya rehberlik etmek için 1 milyon euroya anlaştığı bedevi çöl rehberi Yusuf Salih el Hotmani tarafından ihbar edildiği anlaşıldı. Reuters’a konuşan el Hotmani, kendisine rehberlik teklifi yapıldığında konvoyda Seyfülislam’ın bulunduğunun söylenmediğini ancak kendisinin onu görür görmez tanıyıp, Zintanlı savaşçılara Nijer yolunun kum tepeleri ile çevreli bir bölgesinde pusu kurmaları için haber verdi. Hotmani, 10 Zintanlı savaşçı ve 5 Hotman aşireti milisi saldırdığında da onlara yardım ettiğini, aracı açılan ateşte kullanılmaz hale gelen Seyfülislam’ın kaçmaya yeltendiğinde kısa sürede yakaladıklarını anlattı.

Haberin Devamı

SEYFÜLİSLAM YAKALANDIKTAN SONRA ÇEKİLEN İLK GÖRÜNTÜLER

 

SEYFÜLİSLAM'IN UÇAKTA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

 

SEYFÜLİSLAM, ZİNTAN'A BÖYLE GETİRİLDİ / FOTO GALERİ

Evimiz genelev gibiydi

SEYFÜLİSLAM Kaddafi’nin kadınlara karşı en az babası kadar sadistlik derecesinde sert olduğu ileri sürüldü. Kaddafi’nin oğlunun Moskova’daki bir striptiz barda görüp Libya’ya götürdüğü ve Müslüman yaptığı Nadya (29) adında Ukraynalı sarışın kadın, Seyfülislam ile evlenmeden önce Paris’e gidip “Bekaretini tamir ettirdiğini” de ileri sürdü. Korkudan ülkesinde saklanmayı sürdüren Nadya, “Ben normal bir aile olacağımızı umuyordum ama o çok sayıda sevgiliyle orji yapmayı seven bir bekar olarak kalmayı seçti. Evimiz daha çok bir geneleve benziyordu. Bir sürü arkadaşı ve bir sürü de kadın vardı” dedi. Nadya, Seyfülislam’ın uyuşturucu kullandığı gibi kendisini de kullanmaya zorladığını ileri sürdü. Nadya iki yıl süren evliliklerinin, ikisi arasında çıkan kavgadan sonra Seyfülislam’ın onu pencereden dışarı atması üzerine bittiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!