Gebze-Van maçını izlediler

Güncelleme Tarihi:

Gebze-Van maçını izlediler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2011 16:13

Spor Toto 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Gebzespor bugün kendi evinde Van'da meydana gelen deprem sonrasında ilk defa yeşil sahaya çıkan Van Belediyespor'u konuk etti.

Karşılaşma öncesi Gebze'ye gelen TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Yardımcı Antrenör Okan Buruk her iki takıma başarı dileyerek maçı izledi.

Gebze Alattin Kurt Stadı'nda oynanan Gebzespor-Belediye Vanspor karşılaşmasını TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yardımcı Antrönör Okan Buruk karşılaşma öncesinde Van Belediyespor ile Gebzespor soyunma odalarına giderek futbolculara başarı diledi. Basın mensuplarının alınmadığı Van Belediyespor soyunma odasında konuşan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Van'daki deprem nedeniyle 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunarak yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Acıbadem Hastanesi'nin bu sezon Van Belediyespor takımına sponsor olacağını bildirdi. Aydınlar, futbolcun alacaklarını Federasyon'un ödeyeceğini ve Van Belediyespor'un sezon içersindeki iç saha maçlarını İstanbul'da belirlenecek sahalarda oynayacayaklarını, takımın TFF'ye ait Riva tesilerinde kamp yaparak tüm masraflarının karşılancağını söylediği beliirtildi. Van Belediyespor Teknik Direktörü Tolgay Çelimoğlu, takımın maça çıkarken depreme yakalandıklarını söyleyen Van Belediyespor Teknik Direktörü Tolgay Çelimoğlu, "Stad ve tesislerde büyük hasar oluştu. Stada ve tesislere çadır kent kuruldu. 3 haftadır maç yapmıyoruz. Federasyonun alacağı her türlü karara saygı duyuyoruz. Van şehri boşalıyor. Futbolcularım üzerindeki stresi ve korkuyu tam olarak atlamadı. Şu an Van'a gitmeyi düşünmüyoruz" dedi.

Gebze Alattin Kurt Stadı'nı gezerek çok beÄŸendiÄŸini söyleyen TFF BaÅŸkanı Mehmet Ali Aydınlar, Ãœmit Milli Maçlarını bu stadyumda oynatılması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. KarşılaÅŸmanın ilk yarıyı izledikten sonra Aydınlar stadtan ayrılırken, Abdullah Avcı ve yardımcı antrönür Okan Buruk maçın tamanı izledi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!