Sosyal Medya uzmanları İstanbul'da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sosyal Medya uzmanları İstanbulda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2011 13:11

24 Kasım 2011 Tarihinde “ E-ticaret ve Sosyal Medya Konferansı 2011” de, alanlarının en iyileri bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Sosyal Medya ve Mobil Uygulamaların E-ticaret üzerindeki etkilerinin tartışılacağı, günü ve sektör gündemini yakından ilgilendiren konu ve konukların katılacağı konferans, ETİCAD - Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği’ nin destekleriyle ve Bilginet Bilişim Teknolojileri işbirliği ile organize ediliyor.

Devlet Protokolü, E-Ticaret Siteleri, E-Tedarik Sistemleri, E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları, Pordiva Bilişim Teknolojilerinin Ana Sponsorluğunda, Bankalar ve Ödeme Sistemleri, Kargo ve Lojistik Sistemleri, E-Reklam Şirketleri, Sosyal Medya Şirketleri ve Basın Mensuplarının Katılımı ile gerçekleşecek olan konferans Doğuş Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Konferansa, Pordiva Bilişim Teknolojileri C.T.O’ su Ercan BALCI,  Bilginet Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü  Ercüment ERDEM, Paypal Ülke Direktörü Kıvanç ONAN, Halkbank Bölge Koordinatörü Kadir KÜÇÜKYAĞLIOĞLU, Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter KUTLUAY, Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent KARADAĞ,www.yenicarsim.com Genel Koordinatörü Elif BAKİLER, Yenibiris.com Genel Müdürü Burçak Pak YILMAZ , Google Endustri Lideri Sedat KILIÇ, Promoqube Genel Müdürü Özgür ALAZ  konuşmacı olarak katılacaklar. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan konferans Doğuş Ünversitesi Acıbadem Kampüsü’ nde 24 Kasım 2011’ de saat 12:30’ da başlayacak. Sınırlı sayıda davetlinin katılımı ile organize edilen konferans için www.eticad.org.tr adresinden kayıt yaptırmak gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!