Ceylan’ın Melodi’si

Güncelleme Tarihi:

Ceylan’ın Melodi’si
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2011 00:00

Türkücü Ceylan’ın ilk evliliğinden olan kızı Melodi Bozkurt, kendisine annesinden farklı bir kariyer yolu çizerek ‘iktisatçı’ olmayı tercih etti.

Haberin Devamı

İlk sahne deneyimini 7 yaşındayken yaşayan ve sanat dünyasına çocuk yaşta girdiği için ‘Küçük Ceylan’ olarak adlandırılan türkücü Ceylan’ın (37) ilk evliliğinden olan kızı Melodi Bozkurt’un fotoğrafları yıllar sonra ilk kez medyaya yansıdı.

Vatan gazetesinden Zehra Çengil'in haberine göre Ceylan’ın ilk eşi Erhan Bozkurt’tan olan 21 yaşındaki Melodi’nin annesinden farklı bir yol izlediği ve “iktisatçı” olmaya karar verdiği öğrenildi. Samsun’da bulunan 19 Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okuyan Bozkurt, sosyal paylaşım sitesi twitter’daki hesabına ‘Geleceğin İktisatçısı’ yazdı. Ceylan, ise kızıyla gurur duyduğunu belirterek “Kızım 19 Mayıs Üniversitesi İktisat bölümünü kazandığında çok sevindim. Devlet üniversitesi okumasından çok memnunum. Kendi hakkıyla ayaklarının üstünde durmaya çalışması bir anne olarak beni çok mutlu ediyor. Bu sene 1. sınıf öğrencisi. Müzisyen olmasından ziyade okumasını istedim. Her genç kız gibi altın bileziğinin elinde olması benim için önemliydi. Gelecekte borsayla ilgilenmeyi düşünüyor. Ekonomiyi yakından takip ediyor. Bölümüyle ilgili yüksek lisans hedefleri arasında. Onun büyüyüp bir iş kadını olmasını seyretmek heyecan verici” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!