Yardımımızla rezil olduk

Güncelleme Tarihi:

Yardımımızla rezil olduk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2011 11:33

Bu sabah 'Böyle Bir Şey Var mı?' programına konuk olan 'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm' filminin yapımcısı Tarkan Karlıdağ basında yer alan yardım haberlerinden rahatsızlık duyduğunu açıkladı. Karlıdağ şöyle konuştu;

Haberin Devamı

" Biz, Behzat Ç. olarak resmi bir açıklama yapmamıştık. Pazartesi günü muhabirlerle röportaj sırasında öylesine yapılan bir açıklamaydı. Doğru haber zaten Kelebek ekinde yayınlanmıştı. Ancak Cumartesi günü diğer gazetelerde, tüm gün seansından elde edilen gelirin bağışlanacağı haberleri çıktı. Biz zaten Facebook ve Twitter accountlarımızda da doğru bilgiyi geçmiştik. Kendi aramızda konuştuğumuz şuydu; İlk gün ilk seans. Biz ilk seanstan elde edilecek gelirin az olacağını da biliyorduk. Toplam 8 bin TL gelir elde edildi. Ancak biz bu rakamı tamamlayacağımızı da söylemiştik. Keşke yardım konusunu açıklamasaydık. Pişman oldum. Yardımımızla rezil olduk. Tamamen bir gazetecilik hatası diyorum."

İlk seans geliri Hürriyet Evleri’ne

“BEHZAT Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin beyazperde macerası “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm”, geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Filmin tüm Türkiye’deki ilk seans gelirlerinin, Van’da meydana gelen depremden zarar görenler için kullanılacağı açıklanmıştı. Yapım şirketi, elde edilen 35 bin TL’lik gelirin Hürriyet Evleri projesine aktarılacağını duyurdu. Proje kapsamında Hürriyet Gazetesi, Kızılay’la birlikte Van’ın Erciş ilçesinde kış koşullarına dayanıklı prefabrik konteynır evler kuracak.                                                           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!